DNEVNI HOROSKOP za 12. Februar: Vodolija će BLISTATI, Ribe će se RAZOČARATI, Ovnu potrebno STRPLJENJE, Bik će doći do NOVCA…

DNEVNI HOROSKOP za 12. Februar: Vodolija će BLISTATI, Ribe će se RAZOČARATI, Ovnu potrebno STRPLJENJE, Bik će doći do NOVCA…

11 veljače, 2024 0 By Admin

OVAN

Uz malo strpljenja i strpljivosti, dan može biti vrlo produktivan za vas. Ali imati to strpljenje sada može biti najveći izazov. Činit će se da vrijeme uspori do puzanja i ništa se neće kretati dovoljno brzo da odgovara vašem raspoloženju. Ali ako pokušate požuriti proces, možete potpuno zabrljati svoj dnevni red. Pokušajte započeti dan s nekim umirujućim vježbama kako biste kontrolirali svoju energiju.

 

 

BIK

Danas ste puni energije. Vaš šarm i duhovitost će vjerojatno zaslijepiti sve i kod kuće i na radnom mjestu. Izađite s prijateljima ili nekim posebnim i uživajte. Dan će biti opušten i bez pritiska. Danas postoje šanse da ostvarite značajnu novčanu dobit, ali pripazite na iznos koji trošite na kupovinu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Danas se stvari događaju brzo i morate imati sposobnost da se prilagodite neočekivanom. Povlačit ćete se u raznim smjerovima, ali vaša će pozitivnost postati vaša snaga. Izaći ćete s originalnim i svježim planovima koji će se dugoročno pokazati isplativima. Uključite svoje najmilije u svoj plan. Danas ćete upoznati važnu osobu.

 

 

RAK

Danas vas čeka puno akcije. Možda ste danas zauzeti. U žurbi nemojte povrijediti one koji su s vama prešli malu udaljenost. Budite pristojni i skromni. Nove prilike su iza ugla. Njih će vam privući vaša pozitivna djela. Vježbajte strpljenje. Promjena je jedina istina i dogodit će se i vama.

 

 

LAV

Ovaj dan je sve o promjenama. Možda ćete doći u kontakt s nekim tko će donijeti bitne promjene u vašem životu ili vas dovesti u kontakt s drugim ljudima koji mogu uzrokovati promjenu. Međutim, nisu sve promjene dobre za vas. Morat ćete analizirati hoće li promjena biti dobra za vas na duge staze prije nego što odlučite krenuti s tijekom.

 

 

DJEVICA

Vaš pozitivan pogled pomoći će vam da poduzmete pozitivne akcije u raznim situacijama. To će vam donijeti dugoročne prednosti. Ako se netko pokuša upustiti u svađe s vama, nemojte gubiti hladnokrvnost i odlučno iznesite svoje stajalište. Danas se možete snažno zanimati i za okultne znanosti i religiju.

VAGA

Pred vama se otvaraju novi horizonti. Talent koji ste oduvijek tretirali kao hobi mogao bi postati nešto više i možda ćete zarađivati ​​za život radeći ono što volite. Očekuju se novi razvoji na svakom planu koji će proširiti vaše ideje i potpuno promijeniti karakter vašeg života. Doživjet ćete rijedak trenutak zadovoljstva svojim životom.

 

 

ŠKORPIJA

U ovom trenutku bit ćete fascinirani nadnaravnim. Danas ćete htjeti pratiti tajanstvenu temu i vjerojatno ćete pogledati tajanstveni film ili pročitati misteriozni roman. Također možete odlučiti otkriti istinu iza misterija ili pokušati otkriti više o osobi ili situaciji. Trebali biste biti oprezni u svojim aktivnostima.

 

 

STRIJELAC

Vjerojatno ćete potrošiti dosta na stvari poput namještaja, odjeće i kozmetike. Međutim, moći ćete zaustaviti svoju potrošnju samo nakon ekstravagancije. Također je vjerojatno da ćete dati skupe darove nekome koga volite i to će vam svakako biti drago. Međutim, morate verbalizirati svoje osjećaje kako bi vaše geste postale značajnije.

 

 

JARAC

Osjećate se pomalo zbunjeno događajima koji se odvijaju oko vas i raznim naizgled kontradiktornim informacijama koje vam dolaze. Vaš vlastiti unutarnji glas sada je vaš najbolji vodič. Vjerujte svojim instinktima i činite ono što vam govore i naučit ćete puno o sebi i smjeru u kojem želite da vaš život ide.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

VODOLIJA

Danas imate veliku sposobnost šarmirati svakoga. Impresionirat ćete one oko sebe svojom duhovitošću i gracioznošću. Osvojit ćete divljenje svih oko sebe. Iskoristite ovo sjajno razdoblje da steknete nove prijatelje i družite se s novim ljudima i nove prilike će se otvoriti pred vama.

 

 

RIBE

Postavili ste sebi previsoke standarde i sve ćete se teže truditi da to postignete. Bit će teško postići svoj cilj i to može dovesti do osjećaja razočaranja. Morate shvatiti vlastite sposobnosti prije nego što postavite svoje ciljeve. Vrijeme nije dobro za donošenje bilo kakve veće odluke.