Ribi stiže RAZOČARANJE i TUGA, Bik će pronaći LJUBAVNU SREĆU, a OVAJ znak će UPOZNATI ZANIMLJIVU OSOBU!

Ribi stiže RAZOČARANJE i TUGA, Bik će pronaći LJUBAVNU SREĆU, a OVAJ znak će UPOZNATI ZANIMLJIVU OSOBU!

28 veljače, 2023 0 By Admin

Zvijezde su se opet zaigrale kada je riječ o ljubavi. Pa jednom znaku zodijaka predviđaju veliku ljubavnu sreću, dok drugom zodijaku predviđaju jako zanimljiv susret. Ipak, nažalost, jednom zodijaku donose samo bol i razočaranje. Ono što je sigurno je to da naredni period za ovog zodijaka neće biti ni malo lak…

RIBE

Na planu vaše ljubavne veze u periodu koji je ispred vas ne očekuju vas baš lijepa dešavanja. Saznat ćete nešto iz prošlosti što će promijeniti mišljenje o vašem partneru. Do sada vaša veza je bila stabilna bez puno svađa.

No nakon što saznate pravu istinu sve će se promijeniti. Na loše načine saznat ćete da vaš partner i nije bio toliko iskren prema vama kao što vam je to tvrdio. Nakon iznošenja tvrdnji koje ste čuli o vašem partneru, vaš partner će reći da je to sve istina.

Povjerenje kakvo je bilo prije, više nikada neće postojati. Jedino o čemu čete razmišljati biti će kraj vaše veze. Poslije nekog vremena očekujte iskupljenje i kajanje za svu bol koju ste osjetili. Ljubav koja nema granica pokazala se prekasno.

Vašem partneru će biti mnogo žao te će tražiti oprost. Dobo razmislite zaslužuje li ta osoba vaš oprost i hoće li ponovno napraviti istu pogrešku. Jer neke pogreške u životu nas mogu stajati skupo.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Opet, s druge strane, ljudski je griješiti, ali ljudski je i praštati. Svima nam se može desiti greška, ali puno toga ovisi o tome da li se osoba iskreno kaje…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2