Ribi stiže RAZOČARANJE i TUGA, Bik će pronaći LJUBAVNU SREĆU, a OVAJ znak će UPOZNATI ZANIMLJIVU OSOBU!

Ribi stiže RAZOČARANJE i TUGA, Bik će pronaći LJUBAVNU SREĆU, a OVAJ znak će UPOZNATI ZANIMLJIVU OSOBU!

28 veljače, 2023 0 By Admin

BIK

Ljubavni život do sada vam baš i nije bio baš dobar. U vremenu ispred vas očekuju vas veoma lijepa dešavanja na planu vaše ljubavne veze. Situacija će se popraviti vrlo brzo. Dugo vremena očekujete poboljšanja na  planu vašeg ljubavnog života. Problemi koji su do sada bili aktualni, pretvorit će se u sreću i veću volju za životom. Vi i vaš partner uspjet ćete riješiti probleme koji su vas mučili, te ćete postići neke kompromise u kojima ćete vidjeti da za vas još ima nade.

Razlog za optimizam od sada će vam biti dnevna glavna tema. Ne možete jedno bez drugoga pa u svakoj nesuglasici tražite razloge kako da ih na što bezbolniji način riješite. Očekujte  divno putovanje koje će biti kao mala bajka. Mala bajka u kojoj ćete uživati i još se bolje međusobno upoznati.

 

 

LAV

U periodu koji je ispred vas očekujte susret sa osobom iz svojih snova. Osoba koja je temperamentna, pametna i kada voli, onda voli iz dubine duše. Očekuje vas susret sa tom osobom i prije nego što mislite da će se dogoditi. Mjesto koje često posjećujete će biti mjesto upoznavanja te osobe.

Na prvi pogled nećete tu osobu gledati kao na budućeg partnera nego kao na prijatelja. Utisak koji će ostaviti na vas dat će vam do znanja da se tu ne radi samo o prijateljstvu, nego o nečemu mnogo većemu.

Na to prijateljstvo sa vremenom počet ćete gledati kao na mogućnost neke ozbiljnije veze nakon što shvatite da ste i vi ostavili lijep utisak na tu osobu. Ta osoba će početi boriti se da vas osvoji, te će vam udovoljavati na svakom koraku gdje je to moguće.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nema razloga za brigu jer vam zvijezde kažu da vam se otvaraja prilika za ljubavnu vezu. A ta veza će biti sa osobom koju ćete uskoro upoznati.

Stranice: 1 2