CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU kome će mjesec MART biti NAJBOLJI MJESEC IKADA, a tko će rješiti probleme za koje je mislio da nikada neće uspjeti…

CIGANSKE KARTE OTKRIVAJU kome će mjesec MART biti NAJBOLJI MJESEC IKADA, a tko će rješiti probleme za koje je mislio da nikada neće uspjeti…

26 veljače, 2023 0 By Admin

OVAN

Ovaj mjesec će vam vjerojatno pružiti novi početak vaše karijere i osobnog života. Najprije govorimo o karijeri, Jupiter i Saturn mogu vas potaknuti da prevladate svoje strahove i istražite nove teritorije. Vaš će naporan rad vjerojatno biti prepoznat, a možda ćete biti i nagrađeni za to. Tranzit Venere također vam može pomoći da postanete umjetnički i kreativni u svom poslu. Ako tražite posao, velike su šanse da ćete ga dobiti. Ipak, preporučljivo je ne svađati se s poslovnim partnerima kako biste izbjegli nepotrebne sukobe.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Ovaj mjesec trebalo bi provesti analizirajući i donositi odluke o budućnosti dok planirate svoju budućnost, posebno u svim glavnim aspektima vašeg života, kao što su ljubav i romansa, karijera, financije, obrazovanje studenata, pa čak i cjelokupno zdravlje onih rođenih pod ovim znakom. Ovaj mjesec pazite da u životu ne radite nikakve kompromise. Kada planirate unaprijed, a zatim započnete mjesec, rezultati mogu gotovo uvijek biti povoljni za vas.

Jedini savjet koji vam možemo dati je da ostanete hladni. I vama bi dobro došao optimizam bliske budućnosti, jer sve ima svoje vrijeme. Pobrinite se da vam dobici budu na dohvat ruke. To vam može omogućiti postizanje najboljih rezultata u nadolazećim mjesecima. Osim toga, u smislu planiranog djelovanja, druga polovica mjeseca bila bi plodnija. To znači da biste trebali razviti i izvršiti svoj plan u drugoj polovici mjeseca.

Osim toga, rashodi mogu rasti u drugom dijelu mjeseca. Iako to ne izaziva zabrinutost, ako zadržite pesimističan stav, zaključak možda neće biti povoljan za vas. Pratite svoje troškove i unaprijed dogovorite poreze. To vam može omogućiti da u budućnosti imate koristi na sve moguće načine. Osim toga, ovo je mjesec kada duhovno iscjeljivanje može zauzeti središnje mjesto. Zbog molitvi i dobrih namjera vaše zdravlje može biti zaštićeno.

 

 

BLIZANCI

Ovaj mjesec vjerojatno će biti naporan jer pokušavate sve dovesti u red i raščistiti probleme koji su već dugo neriješeni. Stvari bi se mogle postupno promijeniti, stoga biste trebali strpljivo unaprijed napraviti plan kako biste izbjegli bilo kakav nepotreban stres. Postoji velika šansa da ćete imati novu priliku u životu u vezi sa svojom strašću ili ćete se odmoriti od svoje rutine. Ovaj mjesec neće biti sjajan financijski mjesec za vas, prema vašem planu.

Može doći do neočekivanih izdataka za rodbinu i prijatelje. Ovo nije povoljan mjesec za brige vezane za kredite. Ovaj mjesec, osiguranje ili malo ulaganja mogu vam biti od koristi. Oni od vas koji ste studenti trebali bi poboljšati svoje vještine i nastojati uspostaviti ravnotežu između osobnog i profesionalnog života. Zbog obiteljskih ili međuljudskih problema, možete se odvojiti od studija, što utječe na vašu spremnost.

Ova godina možda neće omogućiti jednostavan pristup njihovom idealnom suputniku za samce i možda će morati dugo čekati. Moguće je da ćete primiti poziv ili se sastati s bivšim partnerom, što bi vas moglo iznenaditi. Kao rezultat Ketuovog tranzita, očekujte porast radnog opterećenja. Možda ćete biti uspješni ako radite u području istraživanja. Postoji mogućnost neočekivanog uspjeha u medicinskom području, a vi imate pristojne šanse da dobijete solidan učiteljski posao.

 

 

RAK

Ovaj mjesec, prema vašem mjesečnom horoskopu, mogao bi vas blagosloviti prosperitetnom energijom u smislu prihvaćanja ponude za novi posao, profesionalnih postignuća i stabilnosti karijere. Osim toga, većina stanovnika mjesečnog horoskopa ovog horoskopskog znaka predviđa profesionalni napredak. Kako mjesec bude odmicao, vjerojatno ćete postati više zainteresirani za provođenje istraživanja. U isto vrijeme, možda ćete morati ostati oprezni u pogledu svog zdravlja ovaj mjesec.

Vaša obitelj može biti podrška i ohrabrivanje dok radite na vašim osobnim i profesionalnim ciljevima. Većina domorodaca možda treba biti oprezna u svom bračnom životu jer stvari možda neće ići kako je planirano. Ovaj mjesec vaš odnos s poslovnim partnerima može vam biti izvor tjeskobe. Ovaj mjesec će oni koji slave godišnjicu braka vjerojatno provesti kvalitetno vrijeme na udaljenom mjestu. To bi moglo u potpunosti olakšati vaše misli.

Također, domoroci mogu putovati izvan zemlje, ali moraju poštovati njezine propise kako bi spriječili ulazak u nepotrebne poteškoće. Jedini savjet koji vam mogu dati je da pratite svoje izdatke. Ako ste nepažljivi sa svojim novcem, to može značajno utjecati na vašu štednju. Nikada nemojte trošiti novac bez razmišljanja o tome koliko trenutno trošite. Nadalje, ovaj mjesec je idealan za ulaganje u nekretnine i ostvarivanje povrata kao sekundarnog ulaganja

 

LAV

Dobrodošli u novi mjesec,! Vaša prirodna sklonost da napustite vezu nakon što su uzbuđenja romanse nestala, ovaj put vam može uzrokovati samo emocionalnu patnju. Dakle! izbjegavajte ozljeđivanje drugih i sebe. Kad vam je intelekt tup, mogli biste se više protiviti svemu što vam može donijeti ljepotu i sklad. Oko vas se odvija teška kriza i unatoč tome koliko vas to nervira, možda ste jedini koji možete djelovati smireno i objektivno.

Kako ovog mjeseca budete provodili više vremena sa svojom novopronađenom ljubavlju, možda ćete otkriti kvalitete koje posjedujete kao osoba, kao što su divan, inteligentan i velikodušan.
Vaši zauzeti rasporedi sigurno su vas dugo spriječili da imate romantične trenutke s partnerom. Odmorite se od svoje užurbane rutine i provedite vrijeme sa svojim mužem i djecom kako biste povratili sklad koji vam je nedostajao dugo vremena.

Potreban vam je netko tko može učiniti da se osjećate posebno jer ste nesigurni. Trenutno ste u sretnoj poziciji da brzo pronađete nekoga tko bi mogao unijeti mentalnu snagu i sklad u vaš život. Kada je u pitanju donošenje osobnih odluka, imate vlastito filozofsko razmišljanje koje vas vodi. Ovaj mjesec bi vam mogao biti korisniji i možda ćete osjetiti olakšanje što se možete osloniti na njega. Kompulzivno jedenje i pijenje radi bijega može biti štetno za vaše zdravlje.

 

 

DJEVICA

Neke komplicirane brige mogu vas i dalje mučiti na poslu kako mjesec odmiče, ali polako! Budući da ćete vjerojatno postupno dolaziti do korisnih rezultata. Možda ćete smatrati da je vaš zadatak jednostavan. Drugi dio mjeseca mogao bi najvjerojatnije otvoriti nove prilike za napredovanje na poslu. Poslovni čovjek može riješiti određene neriješene poteškoće u ovom okruženju. Iako bi vaš financijski razvoj mogao biti spor u početku ovog mjeseca, vaša bi se bilanca s vremenom mogla poboljšati. Kako mjesec prolazi, u drugoj polovici ovog mjeseca možete naići na komplicirane financijske probleme.

Mora biti moguće otplatiti zajam koji se koristi za kupnju imovine. Početkom ovog mjeseca vjerojatno će vaš ljubavni život biti na putu za roller coaster, što će vas dovesti u neizvjesnost. Planeti bi vas mogli potaknuti da krenete naprijed ovog mjeseca i produbite ljubavnu vezu vaše veze kako se mjesec odvija. Tijekom druge polovice mjeseca vaša veza može procvjetati. Početkom ovog mjeseca može doći do nekih smetnji u vašem učenju.

Kako mjesec odmiče, možda ćete otkriti nove načine učenja i dijeljenja te nove sustave znanja koji su od pomoći u općem razvoju. Vaša vitalnost može ostati visoka, ali naporniji rad može uzrokovati zdravstvene probleme. Oko sredine ovog mjeseca vjerojatne su zdravstvene peripetije. Međutim, tijekom cijelog tog vremena, nema potrebe za zabrinutošću. Unatoč određenim promjenama, planeti vam mogu pomoći u održavanju zdravlja.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2