Evo što se događa 25. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 25. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

23 veljače, 2023 0 By Admin

2. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Uzmite ovu energiju. Sada ste izgrađeni da se vratite svojoj moći. Nema više davanja drugima jer ste potaknuti da sumnjate u sebe.

Nema više osjećaja lošeg zbog onoga što jesi. Umjesto toga, ovaj put je o vama. Radi se o tome da posjedujete svoje potrebe i želje tako duboko da vas nitko ne može natjerati da se osjećate kao u krivu.

Čineći to, inherentno, osjećat ćete se osnaženijim. Dok vas sve aktivnosti u Ovnu ispunjavaju samopouzdanjem i odlučnošću, Merkur i Mars aktiviraju teme vašeg ugleda, društvenih krugova i komunikacije.

Nemojte biti toliko zabrinuti zbog toga što drugi misle da propuštate živjeti svoju istinu. Ako je netko doista jedan od vaših ljudi, bilo da je to obitelj, prijatelj ili ljubavnik, pljeskat će vam kad se konačno zauzmete za sebe i počnete živjeti život kakav uistinu želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Lav
(23. srpnja – 22. kolovoza)

Energija Ovna upravlja dijelom vašeg života koji vlada srećom, širenjem, putovanjima, učenjem i duhovnošću. Sa stelliumom koji se ovdje pojavljuje, sve je moguće. Međutim, mogli biste vidjeti novu ponudu za posao koji bi zahtijevao putovanje ili da se preselite.

Čini se da će ovo imati romantičnu komponentu ili će biti o nečemu što je vaša strast. Ova nova prilika i potez također će biti dio vašeg poštovanja vaše istine i izgradnje doma koji se doista osjeća takvim.

Morate ostati usredotočeni na ono što gradite i na to kako ste rasli u proteklih nekoliko godina. U svemiru se događa velika promjena i vaš će život donijeti preusmjeravanje povezano s prekrasnim blagoslovom. Morate vjerovati da je to moguće.

Stranice: 1 2