U NAREDNA TRI DANA: OVA 3 znaka ulaze u fazu promjena: Velike promjene su na vidiku, saznajte svoj fantastičan horoskop!

U NAREDNA TRI DANA: OVA 3 znaka ulaze u fazu promjena: Velike promjene su na vidiku, saznajte svoj fantastičan horoskop!

11 svibnja, 2024 0 By Admin

OVAN

U naredna tri dana: Razmišljajte o velikim postignućima koja neprestano pune vašu razinu energije. Učinili ste neke stvari kako treba i trebali biste ih zahtijevati, pokazujući svijetu što znate i za što ste doista sposobni.

Iako su neke tajne vrijedne čuvanja, niste raspoloženi zauzimati strane i gurati se u bilo kojem smjeru koji nije autentičan i nije samo vaš.

 

BIK

U naredna tri dana: Nikada niste razmišljali o određenim scenarijima koji se u ovom trenutku čine vjerojatnim i ne znate kroz koja vrata trebate proći kako biste slijedili svoje autentične potrebe. Iako vas predosjećaj usmjerava u jednom smjeru, vaš um pokazuje u drugom. Danas nije lako pronaći ravnotežu.

Neki događaji ostavili su posljedice o kojima će se tek govoriti. Ako ste umorni i na rubu, pobrinite se da se dovoljno odmorite prije nego što tjerate stvari dalje.

 

BLIZANCI

U naredna tri dana: Postoji inspiracija na najčudnijim mjestima i kontaktima s ljudima s kojima nikada niste mislili da ćete se povezati. Njegujte prijateljstva i sustav podrške koji se našao u vašem životu čak i kada niste ni slutili da ćete se naći u trenutnoj situaciji.

Nešto se promijenilo duboko u vama. Prihvatite novu verziju sebe bez žaljenja. Prošlost je sada prošlost i trag koji su ostavile neke stvari u vašem životu mnogo vas je naučio i učinio mudrijim.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

RAK

U naredna tri dana:  Postoji posebno mjesto za posebne ljude, a vi želite pronaći svoju publiku i način da pokažete i manifestirate svoje talente na pravi način, uz oživljavanje svojih ideja.

Osim stalne vjere u sebe, također morate podići svijest o stvarima koje ste učinili kako treba i ojačati samopouzdanje kroz prijašnje pozitivne rezultate i izbore koje ste napravili.

 

LAV

Vidite da nešto nije u redu, ali ne želite se miješati u probleme drugih ljudi, pogotovo ne kada imate toliko stvari na tanjuru. Odgovarajuća odgovornost treba biti podijeljena, kako bi se svima omogućilo da preuzmu pravičan udio i krenu dalje s jasnim ciljem.

Ovo je dobro vrijeme za preispitivanje odnosa i provjeru njihove vrijednosti. Pokažite zahvalnost tamo gdje je prirodno i zapitajte se jeste li u posljednje vrijeme nekoga ili nešto uzimali zdravo za gotovo.

 

DJEVICA

Trebat će vam inicijativa da učinite nešto neuobičajeno i zasjate u novom svjetlu. Čak i ako ne dobijete priznanje, bit ćete sretni što ste odabrali kreativan rad i stvari koje vam donose osjećaj radosti.

Za sve postoji pravo vrijeme. Ne trošite energiju na brige o stvarima koje trenutno nisu potrebne. Doći će i njihovo vrijeme.

 

VAGA

Spremni ste na najčudnije stvari, ali neki vam ljudi stalno skreću s traga i ne znate što sljedeće očekivati. Stvari lako izmaknu kontroli. Inspirirani ste, ali i lako potaknuti da svoju energiju rasipate na sukobe.

Budite kreativni i obavite posao. Vaše ruke i vaš um trebaju ostati zaposleni kako ne biste počeli previše razmišljati o onome što je već riješeno ili čak nestalo.

 

ŠKORPIJA

Neke stvari izgledaju iste, ali osjećaj je loš. Provjerite sve detalje prije nego što nastavite s onim što se čini ugodnim i jednostavnim. Nešto se promijenilo, u vašem okruženju ili u vašem srcu, čineći nemogućim zadržavanje istih starih obrazaca koji su vas čuvali u prošlosti.

Trebat će vam zdrava komunikacija na poslu kako bi se svaki veliki problem riješio. Budite strpljivi i čvrsti u poziciji koja je potrebna za stvarna rješenja.

 

STRIJELAC

Imate jasne namjere i želite se zaštititi od stvari koje je teško predvidjeti. Mutne stvari više nisu dobrodošle u vašem svijetu, posebno u vašim bliskim odnosima.

U vama postoji više nego što netko misli. Umjesto da im dokazujete da nisu u pravu, usredotočite se na stvari koje volite raditi i napravite nešto od njih. Ne morate više gubiti vrijeme.

 

JARAC

Ne razumijete u potpunosti životni stil onih koji su jako različiti od vas, ali vaša je perspektiva uvijek otvorena za promjene i nikada vam ne nedostaje širine da prihvatite suprotnosti koje život mora pokazati.

Ovo ovih dana neće olakšati vezivanje za jedno mjesto ili jednu osobu. Odvojite trenutak za sebe i pogledajte koje su vaše vrijednosti prije nego što krenete dalje s bilo kojom idejom koja vam padne na pamet.

 

VODOLIJA

Dajete sve od sebe, ali neke stvari očito nisu suđene da uspiju, ili barem ne još. Pričekajte pravi trenutak i učinite sve što možete kako biste se dovoljno odmorili i dobro naspavali. Cijeli ovaj period nosi puno neprocesuiranih emocija s kojima treba vremena da se pravilno nosite.

Očistite svoje tijelo i vaše će se srce i um također početi čistiti. Jednom kada počnete temeljito razmišljati o svojoj fiziologiji, sve druge stvari će također početi dolaziti na svoje mjesto.

 

RIBE

Više ne želite biti uključeni u tuđe probleme i to bi moglo postati izazov kada postavite jasne granice. Važno je ostati usredotočen i stabilan, na svojim nogama, kako biste mogli postaviti nove temelje za drugačiju budućnost od one koju netko drugi zamišlja.

Ovo je teško vrijeme za veze, posebno one koje su ispunjene strašću, napetostima ili ljubomorom. Patnja nije obavezna i to je nešto što treba zapamtiti ako se zapetljate u probleme koje niste uzrokovali.