Evo što se događa 25. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 25. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

23 veljače, 2023 0 By Admin

Mars je vladajući planet Ovna. Iako vas trenutno u Blizancima tjera da preispitate svoje odluke, danas će se to još jače osjetiti.

Mars je u Blizancima od kraja prošlog ljeta, pomažući vam da razmislite o svojim izborima i zašto.

Danas, kako je prožet povjerenjem stelijuma u Ovnu, mogli biste se naći u situaciji da djelujete prema odlukama i izborima koji su bili dio tekuće teme u vašem životu.

Ne možete natjerati samopouzdanje i ne učiniti da se dogodi nešto što nije nužno ispravno. To se događa samo kada ste u prostoru sukreiranja sa svemirom.

Dok vam stelij u Ovnu ulijeva povjerenje, aktivirat će se Mars u Blizancima i Merkur u Vodenjaku koji će vam pomoći da obavite potrebne razgovore da poduzmete željenu akciju.

Merkur u Vodenjaku pomaže vam da pronađete novi način gledanja na situaciju. To često može utjecati na vaš osjećaj zaglavljenosti ili navigaciju putem naprijed.

Svi znakovi zodijaka upućuju na promjene. Ipak, danas ćete shvatiti koliko vaš osjećaj osnaženosti igra ulogu u preuzimanju kontrole nad vašom sudbinom.

Dok svemir uvijek ima daleko veći plan, ključni dio uvijek su vaši svjesni izbori.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 25. februara:

1. Strijelac
(22. studenog – 21. prosinca)

Stelij u Ovnu pomaže vam da se usredotočite na ono čemu se morate posvetiti da biste svoje snove pretvorili u stvarnost. Dok uvijek tražite dublje značenje u dalekim horizontima, skloni ste zaboraviti koliko je važan odnos sa samim sobom.

Raditi za svoj san znači i da vjerujete da ste ga dostojni primiti. Dovoljno povjerenja u sebe da se posvetite nečemu znači da znate da to zaslužujete.

Ali ovo je ono što ste učili. Stvarnost je da ništa izvan vas nije odgovorno za izazove s kojima ste se suočavali – nego iznutra. Danas je nevjerojatna prilika i trenutak na vašem putovanju.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne samo da biste se trebali moći posvetiti svojoj radosti, već biste se također osjećali sigurnije u činjenju svega što je potrebno kako biste osjećali da je vaš život usklađen s vašom istinom.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2