Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 25. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u subotu, 25. februar

23 veljače, 2023 0 By Admin

3 horoskopska znaka će osjetiti žarku potrebu da stignu do vikenda, jer se nešto događa. Posvuda je ispisano obećanje zabave i uzbuđenja.

Međutim, danas ispitujemo kako Mjesečev sekstil Merkur pojačava taj osjećaj iščekivanja i pokreće našu krv. Tranziti Merkura ubrzavaju naš puls. Kada je ljubav razlog iza tog pulsa, tada će za one sretnike koji dožive ono što dolazi, današnji dan biti izvrstan i pun ljubavi.

Možda nam danas mašta divlja, tipično za Mjesečev sekstilni utjecaj Merkura. Tijekom ovog tranzita pojavljuju se lude divlje misli i fantazije, a toliko je toga pozitivnog i obećavajućeg. Nećemo moći prestati razmišljati o vikendu i našim planovima. Uvjereni smo da su naši ljubavni životi ponovno u porastu i želimo biti uz sve to.

Kakav blažen osjećaj pomisliti da postoji nešto tako dobro čemu se možemo radovati da nas odvodi daleko od svakodnevnih problema svijeta. 25. veljače stavlja nas u prostor za ostvarivanje naših snova, a nećemo morati predugo čekati jer je vikend. Zabavite se, budite sigurni i sanjajte veliko!

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 25. februara:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Ako ovaj tjedan ima nešto za vas, to je ovaj dan i njegov tranzit Mjesečevog sekstila Merkura. Bili ste pod stresom i počinjete dopuštati da vas to pogađa. Ono što niste očekivali je velika pauza; dok vas karijera možda opterećuje, vaš se ljubavni život, s druge strane, upravo okrenuo na bolje. Po prvi put nakon dugo vremena, osjećate se optimistično u pogledu vaše veze.

Vaš partner odlučio vam je dati do znanja koliko vas voli više od riječi ili djela. Osjećat ćete se osvježeno njegovom pažnjom jer ga vidite kao iskrenog – a on to i je.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Čini se da se vaš partner iznova zaljubio u vas, a tijekom Mjesečevog sekstila Merkura, i on je pogođen tim osjećajem hitnosti koji ga tjera da trgnu iz svoje ludosti. On želi sudjelovati u vezi, nadahnjujući vas da učinite isto.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2