JARAC – mnogo ima divnih, vrijednih, dobrih i poštenih ljudi, ali NITKO NIJE BOLJI OD JARCA, pa kome pravo, kome krivo!

JARAC – mnogo ima divnih, vrijednih, dobrih i poštenih ljudi, ali NITKO NIJE BOLJI OD JARCA, pa kome pravo, kome krivo!

22 veljače, 2023 0 By Admin

Jarac nije povodljiva osoba, rado će saslušati druge, ali najčešće će ostati pri svome mišljenju. Poštuje druge i njihove stavove, ali ima izražene i čvrste svoje stavove kao i mišljenja. U stanju je “tjerati po svome” čak i ako mu svi drugi kažu da nije u pravu. Čak ni tada neće odustati od svojih stavova i mišljenja.

On kad nešto želi, onda nema te sile koja će ga spriječiti i nema te osobe koja će ga navesti da se predomisli. Doslovno je spreman ići glavom kroz zid dok ne dobije ono što želi i ono što je naumio. Spreman je i na posljedice i na eventualne probleme, ali odustati neće.

Upravo zbog te svoje hrabrosti i postiže često puno, jer takav gard i stav mu više dobroga donese, nego lošeg. Mnogi nemaju takvu hrabrost i mnogi se ne usude, ali ne i Jarac. On iznad svega vjeruje u sebe i jedino tako zapravo Jarac, ali i netko drugi, može postizati visoke rezultate.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vjera u sebe je jako bitna, ali nitko nema takvu vjeru u sebe kao Jarac. Ako u svome životu imate barem jednog Jarca, onda znate da boljeg čovjeka nigdje na svijetu nećete naći. Nitko nema osobine, vrline i kvalitete kao Jarac.

Stranice: 1 2