Izaberi simbol karme i saznaj da li ćes biti NAGRAĐEN ili KAŽNJEN za svoja djela!

Izaberi simbol karme i saznaj da li ćes biti NAGRAĐEN ili KAŽNJEN za svoja djela!

22 veljače, 2023 0 By Admin

SIMBOL 1:

Kroz život ste napravili mnoge greške. Svijesni ste svih svojih grešaka. Neke su bile manje, neke su bile veće. Zbog nekih se veoma kajete i postoje trenutci kada razmišljate o njima i kada se bojite da će vas karma stići zbog njih. Život vam nije lak i borite se za svaki uspjeh i za svaki sretan trenutak.

Život vas nikada nije mazio. U svojoj blizini imate ljude koji vam ne žele dobro iz nekih razloga, iako tim osobama niste ništa loše napravili. Mnoge stvari vam ne idu u životu onako kako ste zamislili i onako kako želite.Možda vam karma vraća za neke loše postupke koje ste u prošlosti činili.

Ali jedno je sigurno. Kada se čovjek iskreno kaje i kada je svijestan svih situacija u kojima nije pravilno postupio, onda ga karma nagradi. Ne trebate se bojati karme, najviše zbog toga jer ste svijesni svega što nije bilo dobro. Ne trebate se bojati, jer danas ne bi namjerno nekome napravili nešto loše.

Svi vučemo razne situacije iz prošlosti.Sa nekima se ponosimo, sa nekima ne. Isto kao vi. Najbitnije je da čovjek zna gdje je griješio i da se kaje. Onda se ne treba bojati karme.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U tom slučaju karma nagradi. Svi zaslužuju oprost, pa tako i vi. U narednom periodu vaš život će postati lakši i kvalitetniji. Karma će vas nagraditi jer se iskreno kajete.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2