Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 21. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u utorak, 21. februar

20 veljače, 2023 0 By Admin

Današnji horoskop trebao bi biti vrlo zanimljiv, utoliko što imamo tranzitnu Veneru i sekstil Plutona s kojom možemo raditi. Ono što ovo znači, odnosno što nam ovaj tranzit predstavlja, u smislu ljubavi i romantike, je u ideji ekstremne kompatibilnosti. Venera sekstil Pluton je vrlo strastven kozmički događaj, a kada njegov utjecaj dopre do nas, mi smo pogonjeni, opsjednuti i pretjerani. Sve je to dobro, ali se oslanja na jednu stvar: par koji ima koristi od ovog tranzita mora biti istomišljenika.

Sretan dio je što će tri horoskopska znaka imati koristi od ove vrste super-pojačane ljubavi i strasti — a kada kažemo ‘strast’, ne govorimo o intimnosti; govorimo o pogonu. Pogon koji drži parove zajedno; interese koje dijele i opsesije koje slijede… zajedno. I tako ćemo na današnji dan vidjeti kako se neki parovi mogu uzdići do te razine, da dosegnu stratosferu, kada je u pitanju ljubav koju dijele.

Sada, zanimljiv dio je da ti parovi nisu nužno izvrsni ljudi; slučajno se slažu jako, jako dobro.

Ono što se pod ovim misli jest da tijekom Venere u sekstilu s Plutonom, iako možemo otkriti da možemo postići uspjeh putem kompatibilnosti, naši zajednički interesi možda neće biti tako ‘ljupi’. Ipak, ponekad osoba jednostavno mora učiniti ono što mora učiniti, a tijekom sekstila Venere i Plutona, bit ćemo sretni ako znamo da postoji netko tko je na našoj strani.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 21. februara

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Tijekom Venere u sekstilu s Plutonom, osjećat ćete puno više Veneru nego Plutona, što znači da će sve što ćete danas doživjeti sa svojim partnerom biti ljubav, a ne želja. Dobra stvar je što je vaš odnos izgrađen na pogonu. Oboje ste nevjerojatno ambiciozni i oboje želite doći do vrha.

Možete iskoristiti ovaj dan da zastanete na trenutak kako biste cijenili koliko ste vas dvoje nevjerojatni zajedno, kako se osjećate kao da ste stroj za uspjeh kada radite zajedno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Iako volite akciju i brz život koji ste stvorili s ovom osobom, na današnji dan povući ćete se i cijeniti ljepotu onoga što ste pronašli jedno u drugome. Današnji dan čini se nevjerojatno sretnim, posebno u usporedbi s kompatibilnošću drugih veza koje ste imali, a koje nisu pružale podršku kao ova.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2