Evo što se događa 21. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 21. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog utorka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

20 veljače, 2023 0 By Admin

Mlad Mjesec u znaku Riba zadržat će se večeras u večernjim satima. To znači da biste se danas mogli osjećati tiše ili željeti da se unutarnje pobunite zbog onoga što vam se činilo ograničavajućim u životu.

To je divlja energija zbog koje biste mogli provesti dan u krevetu ili se osjećati tjeskobno jer znate da se zajedno krećete prema velikom trenutku u svom životu.

Venera u Ovnu je dio ove transformacije jer će se za nekoliko dana pojaviti stelij u Ovnu najavljujući potpuno novi početak koji sada osjećate u iskušenju. Ribe su kraj, a Ovan početak.

Obratite pozornost na svoj život i gdje se te teme pojavljuju, bilo u vama samima, na vašem životnom putu ili čak u vašim odnosima.

Jer u svemu tome život se jednog dana neće magično okrenuti u smjeru vaših snova, već je umjesto toga proces koji ćete korak po korak morati odabrati.

To je ono čemu vas vrata Riba Ovan uče… Da je prostor između vaših snova i izbora koje donosite ono što definira stvarnost u kojoj ćete na kraju živjeti.

To je stavljanje moći vaše sudbine u vaše ruke kako biste mogli osjetiti važnost ovog trenutka.

Tema i svršetaka i početaka je ona koja će se nastaviti odvijati kroz ožujak. Tako da ipak ne treba žuriti, ali dok se današnji dan filtrira kroz izmaglicu vaših misli, važno je zastati, udahnuti i stvoriti prostor za razmišljanje.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u nedjelju 21. februara:

1. Ribe
(19. veljače – 20. ožujka)

Mladi Mjesec u znaku Riba je onaj koji će označiti važan trenutak u vašem životu. Dok Mjesec danas prolazi kroz Vodenjaka prije nego konačno zaplivate u mirnim vodama Riba, to je prilika za vas da razmislite o onim željama i osjećajima koje često ne priznajete uvijek.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

To bi mogli biti oni osjećaji koje imate o tome što je moguće ili zasluženo. Koliko god da ste romantični puni nade, također se bojite misliti najbolje iz straha da ćete biti iznevjereni. S povećanjem energije Ovna, svemir vas podsjeća da ne možete dobiti ono što želite ako prvo ne vizualizirate da je to moguće.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2