LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Februar: OVAJ znak će konačno biti VOLJEN, a ljubav će mu dati SNAGU za sve ostalo…

LJUBAVNI HOROSKOP za 13. Februar: OVAJ znak će konačno biti VOLJEN, a ljubav će mu dati SNAGU za sve ostalo…

12 veljače, 2023 0 By Admin 2

OVAN

Ne dvoumite se puno i prihvatite sve što vaš partner želi danas učiniti. Moglo bi ispasti dosta zanimljivo iako vam se tako neće činiti. Udovoljite partneru i partner će to znati cijeniti. Učinit ćete pravu stvar koju vam vaša ljubav nikad neće zaboraviti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Za sve ljubavne probleme sami ste si krivi. Puno ste zapostavili partnera u zadnje vrijeme opravdavajući se sa puno posla. Time možete zavaravati sebe, ali ne i partnera. Danas pokažite svoju ljubav i zanemarite sve osim osobe koju najviše volite.

 

 

BLIZANCI

Ono što ćete danas zamjeriti svome partneru, vi ste puno puta napravili. Tada vam se to činilo u redu, a sada je situacija drugačija. Ne dozvolite sebi da radite krive stvari jer ćete posljedice toga svakako osjećati. Ono što je vama dozvoljeno, morat ćete dozvoliti i partneru.

 

 

RAK

Vi ste ludo zaljubljeni i nikome ne dozvoljavate da uništi vašu vezu. Danas bi se mogla jedna osoba umiješati u vašu ljubavnu vezu pa dobro pripazite. Ne dozvolite nikome da vam uzme ono što najviše volite.

 

 

LAV

Vaše obveze su velike i nemate vremena posvetiti se partneru. Vaš partner to razumije i s tim se slaže. Međutim, za sve postoji granica. Ne dozvolite da takav život prijeđe u rutinu. Morat ćete pronaći vremena za ljubav jer ljubav je ono najbolje što imate.

 

 

DJEVICA

Možda s vremenom shvatite što zapravo imate pored sebe. Svi vaši snovi o idiličnom partneru su se obistinili, a voi toga još niste svjesni. Imate kraj sebe osobu koju volite i koja vas voli, što vam je više od toga potrebno u životu?

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2