Evo što se događa 13. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 13. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ovog ponedeljka imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

12 veljače, 2023 0 By Admin

Merkur u Vodenjaku nije pretjerano emotivan, ali mu je stalo do vaše istine i želi biti dio nečeg većeg od svakodnevne rutine života. To znači da korisni odnosi postaju fokus tijekom ovog vremena.

Tijekom tog vremena, ako ste se osjećali usporeno ili još više mentalno iscrpljeno, trebali biste se početi osjećati više energije.

Vaš bi se mozak trebao osjećati kao da radi brže, uspostavlja veze, formulira ideje i vidi stvari na drugačiji način koji ima više nade nego što ste to imali prije.

Jedna od najvećih razlika tijekom ovog vremena jest da ćete biti skloniji slijediti ideju koja vam se čini dobrom, umjesto da udovoljavate mišljenjima ili mislima bilo koga drugoga.

Vodenjak pomalo krši pravila, a kada je riječ o Merkuru, to znači da se neke vaše ideje ili planovi drugima mogu činiti preteškima – ako ih svejedno dijelite.

Ali ovo je vaš zadatak da budete sigurni da zaista poštujete sebe, da ne dopuštate da vas itko drugi natjera da posumnjate u snove koji su samo vama dani.

Vrijeme je da otpustite ograničenja i jednostavno prigrlite prekrasne mogućnosti koje vas okružuju.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 13. februara:

1. Vodenjak
(20. siječnja – 18. veljače)

Merkur prelazi u vaš znak upravo na vrijeme kako bi vam pomogao da obradite i prođete kroz mnoge spoznaje i lekcije koje se završavaju.

Ulazite u vrijeme kada ćete spajati neke velike dijelove iscjeljivanja koji će osloboditi prostor za novi razvoj koji će se početi okupljati u vašem životu.

Saturn se priprema napustiti vaš vlastiti znak nakon često napornih nekoliko godina. To znači da, iako će se izazovi još pojaviti, vi ulazite u fazu lakoće i radosti. Mnogo više nego što ste vidjeli čak iu posljednjem desetljeću.

Danas Merkur ulazi u Vodenjaka koji će vam ne samo pomoći da dobro razmislite i vidite veze koje ste prije propustili, već će vam također omogućiti da vodite one razgovore koji su potrebni za stvaranje veće povezanosti u vašem životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Uran i Sjeverni čvor su trenutno u Biku, što bi trebalo promijeniti vaš kućni život na sve najbolje načine. Merkurov pomak u Vodenjaka pomoći će vam da budete sigurni da ono što stvarate odražava vaše iscjeljenje, a ne ranjavanje.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2