Evo što se događa 11. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 11. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

10 veljače, 2023 0 By Admin

Mjesec danas prelazi iz Djevice u Vagu, pomažući vam da se pomaknete s mjesta pokušaja da shvatite sve kako biste mogli prigrliti ravnotežu koja također postoji unutar nepoznatog.

Mjesec predstavlja vaše emocionalno ja i osjećaje. Tako da kada ste u Djevici možete provesti mnogo vremena pokušavajući shvatiti zašto se osjećate onako kako se osjećate, umjesto da to jednostavno prihvatite.

Mjesec u Vagi pomaže vam da lakše uđete u mirne vode mira jer potpunije shvaćate da neće svaka emocija ili osjećaj moći iza sebe imati logično obrazloženje.

To vam ulijeva veću pozitivnost jer vam omogućuje da prigrlite vlastitu istinu. I omogućuje vam da se osjećate sigurnije u svom životu i svojim odlukama.

Ali postoji i malo nepredvidivosti.

Rano tijekom dana, Mjesec u znaku Djevice ujedinit će se s Plutonom u Jarcu, povećavajući vašu svijest i želju da prigrlite svoje novonastale osjećaje. I da u potpunosti iskusite život umjesto da samo razmišljate o njemu.

Mjesec u znaku Djevice može se malo zaokupiti detaljima. Ali nakon što prijeđe u Vagu, trebali biste osjetiti veliku količinu slobode koja cvjeta u vama. Jer se osjećate kao da vidite ono što ste prije propustili u svom životu.

Sve je u tome kako se djelići spajaju u vašem vlastitom životu i dok prolazite kroz današnji dan, radi se o tome da dopustite sebi da budete uzbuđeni.

Vjerujući svojoj novoj viziji, prihvaćajući činjenicu da se nikada nećete osjećati kao da prespavate svoj život, i biti iskren da želite da ovo postojanje bude samo avantura.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom u subotu, 11. februar:

1. Vaga
(23. rujna – 22. listopada)

Današnji prijelaz Mjeseca u Vagu daje vam priliku da prijeđete u dublji prostor prihvaćanja koji uključuje sve blagoslove koji se trenutno kreću u vašem životu. Puno ste toga prošli zadnjih godina.

Nije da svi ne znaju u određenoj mjeri, ali vaš je put bio izazovan jednostavno zato što ste se udaljavali od nekih zastarjelih kolotečina i obrazaca unutar vlastitog života. Ipak, sva ova energija Ovna znači velike i lijepe stvari za vaš život, posebno za vaš romantični sektor.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Sa sigurnošću se može vjerovati da će sav taj rast voditi negdje pozitivno i da će sve što sada dolazi u vaš život također ostati. Iskoristite energiju danas da se promijenite kako biste otpustili ono što ne možete kontrolirati i naučite uživati u svemu što imate.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2