Evo što se događa 11. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 11. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove subote imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

10 veljače, 2023 0 By Admin

2. Jarac
(22. prosinca – 19. siječnja)

Veliki je fokus na vašem domu i obiteljskom životu jer se više planeta pomiče u znak Ovna. Zajedno s Venerom u Ribama koja potiče razgovore, može se činiti da ovo područje vašeg života uvijek traži pažnju.

Ali današnja energija je sve o rastu unutar vaše karijere i pozitivnim rezultatima prethodnog rada i akcija koje ste uložili. Mjesec koji prelazi iz Djevice u Vagu povezuje vaš profesionalni život i širenje na nepoznati teritorij, sugerirajući da putovanja ili je moguća nova prilika za karijeru.

S Plutonom u vlastitom znaku, barem još nekoliko tjedana, vrijeme je da stvarno pokušate prihvatiti lekcije koje vas planet podzemlja pokušava naučiti. Morate zapamtiti da vaše potrebe uvijek moraju biti na prvom mjestu i da je to tajna ravnoteže u životu.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Današnja promjena spojit će teme romantike zajedno s vašom obitelji i kućnim životom jer Mjesec prelazi u Vagu, a Pluton u Jarcu se aktivira. Nedavno ste bili usredotočeni na širenje unutar svog života, a ne na brigu o svima u njemu. To je bio važan dio vašeg vlastitog rasta i putovanja, ali to ne znači da postoji ravnoteža. Dok se sada krećete kroz današnje energije, imate priliku provesti malo vremena tamo gdje vam je srce.

To je prilika da se ponovno povežete s ljudima u svom životu, što, nadamo se, pruža tu stabilnu osnovu iz koje možete istraživati život i rasti. Više vam nije suđeno jednostavno učiniti svoj život apsolutnim za sve ostale. Ali to ne znači da ti odnosi nisu važni. Danas je prilika pronaći ravnotežu u tome.

Stranice: 1 2