Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 8. februar

Tri horoskopska znaka koji će imati NAJVIŠE SREĆE u LJUBAVI i NAJBOLJI ljubavni život u srijedu, 8. februar

7 veljače, 2023 0 By Admin

Ubrzavajući stvari, imamo Merkura u Vodenjaku na ovaj dan, a ono što to znači za ljubavnike i partnere je ništa manje od veličanstvenog izražavanja riječi ljubavi. A možda čak i davanja ‘lijepih’ darova.

Osjećamo se velikodušno ovaj tjedan, a neki znakovi zodijaka mogu biti čak i avanturistički nastrojeni. Današnji tranziti omogućuju nam da lako radimo s onim što imamo ispred sebe; ne tražimo odgovore na mjestima gdje ti odgovori ne mogu postojati. Umjesto toga, današnja kozmička pomoć dolazi nam kao opuštena komunikacija, s daškom nečuvene mašte koja je negdje zapela.

A ta će nečuvena mašta uzburkati određene parove; ne znamo uvijek od čega su “sazdani” naši partneri. Naučimo mnoge stvari tijekom vremena koje dijelimo, a često zaboravimo da ti ljudi imaju nevjerojatne i zanimljive unutarnje svjetove. Zaboravljamo jer život se događa, i to je tako. Ipak, čuti što se događa u glavi nekoga koga volimo može biti šokantno…i ugodno. Danas je sve u redu.

Budući da smo također u tranzitu Mjeseca Djevice, možemo očekivati da nećemo ići samo za smijehom, dobrim provodom i pozitivnim iskustvom; također ćemo biti dobri u prosuđivanju što je dobro za nas, a što nije.

Što više dijelimo sa svojim voljenima, to više učimo o tome što hoćemo ili nećemo prihvatiti. Današnji dan ionako donosi više dobra nego zla. A što se tiče znakova na koje ovo najviše utječe, shvatite ovo: vaš će ljubavni život uskoro postati… zanimljiv.

Tri horoskopska znaka koji su najsretniji u ljubavi 8. februara:

1. Blizanci
(21. svibnja – 20. lipnja)

Uvijek si bio sanjar; uzimate u obzir činjenicu da, ako vremena postanu preteška, uvijek možete odlutati u svijet svoje nevjerojatne mašte. Ono što je lijepo u današnjem vremenu je to što to možete učiniti, a da stvari ne moraju biti previše, a toliko toga ima veze s tom osobom koja vam se sviđa… i njoj se sviđate vi.

I to saznanje dovodi vas u dobro raspoloženje, ali ne samo to… uz pomoć Merkura (vaš planet) u Vodenjaku, bit ćete duboko uronjeni u misli i maštarije o budućnosti s ovom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Čini se mogućim i izvedivim, a dok sami sebe provjeravate jeste li još uvijek stvarni, otkrit ćete da niste samo vi stvarni, nego i ova osoba kojoj se sviđate. Današnji dan donosi više nade u ljubavi nego što ste ikada očekivali, Blizanci.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2