TOKOM SEDMICE: – OVIM znacima SREĆA će biti vjerni pratioc i donijeti im mnoge razloge za SREĆU i UŽIVANJE!-

TOKOM SEDMICE: – OVIM znacima SREĆA će biti vjerni pratioc i donijeti im mnoge razloge za SREĆU i UŽIVANJE!-

7 veljače, 2023 0 By Admin

Položaj planeta ima strahovit naglasak kada je sreća u pitanju na dva horoskopska znaka. Tokom narednih dana, njih će zadesiti brojni razlozi na svim planovima života koji će im donijeti mnoge razloge za sreću.

Prvi od njih je…

 

OVAN:

Vaš znak je pod strahovitom zaštitom zvijezda, a položaj planeta vam pogoduje, te vas narednih dana očekuju brojni razlozi za sreću na mnogim planovima vašeg života. Najveći naglasak zvijezde daju na ljubav kada je vaš znak u pitanju. Jedan Rak u vašoj blizini, koji je ujedno i osoba koju vi vrlo dobro poznajete, silno vas želi pored sebe.

Već duže vrijeme gaji prema vama određene emocije, ali zbog svoje sramežljivosti, nije vam odavao jasne signale, a vi to po ničemu niste mogli zaključiti. Međutim, u narednom periodu će vam dati to jasno do znanja. Vama će jako imponirati udvaranje Raka, ali to neće biti izbor koji ćete vi rado prihvatiti.

Međutim, neće prihvatiti vaše kulturno odbijanje, nego će ustrajati u tome da vas zavede i na kraju osvoji. Vama će  Rak postati vrlo simpatičan svojim nespretinim udvaranjem i vrlo rado ćete zapravo provoditi vrijeme sa njim. Ukoliko ste slobodni, pružite mu priliku, naravno ako i vi to iste želite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Možda je to baš osoba koja će vas usrećiti. Osim toga, izgladit ćete loš odnos sa jednom osobom koja vam puno znači, a sa kojom nemate više dobre odnose. Također će vam se otvoriti poslovna ponuda koju ćete moći ostvariti ukoliko prihvatite.

DJEVICA:

Položaj planeta jako pogoduje narednih dana kada je vaš znak u pitanju i možete očekivati i one manje, ali i one veće radosti. Pod zaštitom ste zvijezda i u narednom periodu, ništa vam se neće desiti neočekivano ili nešto što bi vam tugu stvaralo. Jak naglasak zvijezde imaju na romansu i emocije.

Narednih dana, preciznije za vikend, vi ćete biti u mogućnosti ostvariti kraću romansu sa jednom osobom koja će vam se udvarati. Iako vi ne spadate u one znakove koji svijesno ulaze u takve “veze”, nema razloga da ne iskoristite priliku ukoliko osjetite leptiriće u stomaku i ukoliko bi vam to predstavljalo zadovoljstvo. Osim, ako time ne bi mogli nešto izgubiti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osim toga, zabilježit ćete i poslovni uspjeh koji će vaši nadređeni vidjeti, a potom i nagraditi. Sredina tjedna će vam također donijeti druženje sa osobama koje dugo nista vidjeti. Provest ćete lijepo vrijeme  u lijepom društvu. Uživajte, zaslužili ste!