LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Zbog položaja planeta dolaze burni dani za OVE znakove; gnjev, nervoza, razdražljivost, suze i raskidi!

LJUBAV DO KRAJA SEDMICE: Zbog položaja planeta dolaze burni dani za OVE znakove; gnjev, nervoza, razdražljivost, suze i raskidi!

15 svibnja, 2024 0 By Admin

♈ OVAN (21.03.-20.04.)

Ljubav do kraja sedmice: Nalazite se u fazi gdje više nećete biti naivno iskorišteni i prepušteni posljedicama tuđih pogrešaka. Vrijeme je da preuzmete stvari u svoje ruke i odlučite što želite i što zaslužujete. Do kraja sedmice, pružit će vam se prilika da jasno i hrabro izrazite svoje osjećaje i potrebe. Iskoristite ovu priliku maksimalno kako biste si olakšali život i stvorili temelje zdravijim odnosima.

 

♉ BIK (21.04.-20.05.)

Sada je vrijeme da sa partnerom komunicirate otvoreno i dogovarate se o stvarima koje su važne i vama i njemu. Ne morate se ustručavati zauzeti za sebe i svoje želje. Do kraja sedmice, dobit ćete priliku usmjeriti želje vašeg partnera prema onome što vam odgovara. Važno je izgraditi kompromisno rješenje kako biste očuvali svoju vezu i oboje bili sretni.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♊ BLIZANCI (21.05.-20.06.)

Osjećate nezadovoljstvo i frustraciju zbog postupaka vašeg partnera koji vas dovodi do ruba strpljenja. Nema potrebe trpjeti takvo ponašanje. Do kraja sedmice, bit će potrebno otvoreno razgovarati sa svojim partnerom kako biste riješili nesuglasice i ponovno uspostavili harmoniju u vezi. Ovo je prilika za izražavanje svojih osjećaja i postavljanje granica.

 

♋ RAK (21.06.-22.07.)

Vaša nesebična ljubav prema partneru je divna karakteristika. Do kraja sedmice, partner će se potruditi učiniti nešto posebno za vas kako bi vam uzvratio. Ovo će biti vikend za pamćenje i prilika za uživanje u zajedničkim trenucima s partnerom. Neka vas vodi sreća i ljubav u ovom predivnom periodu.

 

♌ LAV (23.07.-22.08.)

Osjećate se usamljeno unatoč prisutnoj vezi. Možda je vrijeme za promjenu i pokušaj komunikacije s partnerom kako biste izrazili svoje potrebe. Ovaj period do kraja sedmice je povoljan za iznenađenja i pokazivanje svoje privrženosti. Male geste ljubaznosti i pažnje mogu znatno poboljšati vaše raspoloženje i stav.

 

♍ DJEVICA (23.08.-22.09.)

Važno je da partner razumije ono što vam je važno u vezi i da vam podrži potrebe. Do kraja sedmice, trebali biste se otvoriti prema svom partneru i jasno mu dati do znanja što očekujete od veze. Male geste i znakovi pažnje od strane partnera mogu obnoviti strast i radost u vezi.

 

♎ VAGA (23.09.-22.10.)

Vaša veza je stvar između vas i vašeg partnera, stoga ne dopustite drugima da se upliću u vaš odnos. Do kraja sedmice, suočit ćete se s pokušajem miješanja trećih strana u vašu vezu. Ostanite čvrsti u svojim stavovima i zaštitite ono što vam je najvažnije. Ovaj period zahtijeva odlučnost i postavljanje granica

 

♏ ŠKORPIJA (23.10.-21.11.)

Ako vas nešto muči, važno je da se otvoreno obratite svom partneru. On je osoba koja vas najbolje razumije i može vam pružiti podršku. Ne potiskujte svoje brige, već podijelite ih s partnerom. Do kraja sedmice, bit ćete iznenađeni koliko će partner biti razumijevajući i spreman pružiti vam podršku.

 

♐ STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Ovo je vrijeme kada će emocije prevladati, i vaše srce će vas voditi. Vaša sudbina će vas nagnati prema novoj ljubavnoj prilici koju nećete moći zanemariti. Do kraja sedmice, odlučit ćete se prepustiti novoj romansi koja će donijeti svježi vjetar u vaš ljubavni život. Pratite svoje srce i dopustite mu da vas vodi.

 

♑ JARAC (22.12.-19.01.)

Nemojte izbjegavati istinu i suočite se s njom. Važno je da budete iskreni prema sebi i drugima. Ne skrivajte svoje sumnje i strahove jer to samo šteti vama. Do kraja sedmice, važno je iznijeti sve na stol i jasno komunicirati s partnerom. Ne zaslužujete patnju, i sada je vrijeme da to promijenite.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

♒ VODOLIJA (20.01.-18.02.)

Iako se suočavate s mnogim obavezama, ne zaboravite na obećanje koje ste dali partneru. Potrebno je pronaći ravnotežu između posla i ljubavi, jer ljubav neće čekati zauvijek. Do kraja sedmice, fokusirajte se na ono što vam je najvažnije – ljubav prema partneru. Male geste pažnje i vrijeme koje provedete zajedno ojačat će vašu vezu.

 

♓ RIBE (19.02.-20.03.)

Vaš partner će uskoro osjetiti vašu gorčinu, koju ste s pravom skrivali. To će biti iznenađenje za njega, ali i važan korak prema očuvanju ravnoteže u vašoj vezi. Nema potrebe da trpite nepravdu ili nezadovoljstvo. Nemojte odustati od svog stava jer zaslužujete poštovanje i ravnotežu u vezi. Do kraja sedmice, budite hrabri i iskreni prema svom partneru. Otvorena komunikacija i izražavanje svojih osjećaja ključ su za izgradnju zdravog i ispunjujućeg odnosa. Ne plašite se postaviti svoje granice i inzistirati na poštovanju vaših potreba.