OVA 4 znaka će raskinuti ljubavnu vezu tokom sedmice koja nam dolazi, od 6. do 12. februara. Neke veze su osuđene na propast!

OVA 4 znaka će raskinuti ljubavnu vezu tokom sedmice koja nam dolazi, od 6. do 12. februara. Neke veze su osuđene na propast!

5 veljače, 2023 0 By Admin

3. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Jupiter, Juno i Vesta ovog tjedna prelaze u Ovna, osvjetljavajući vaš sektor karijere. Iako to znači fenomenalne stvari za vašu karijeru i posao, ne obećava isto za vaš ljubavni život.

Razvili ste novi osjećaj sebe u svim promjenama kroz koje ste prolazili u proteklih nekoliko mjeseci. Ne samo da vježbate granice i svoje potrebe stavljate na prvo mjesto, već si također dopuštate da se usredotočite na uspjeh na nov i jedinstven način.

Veliki dio vašeg puta sada je fokusiranje na ono što želite za svoju profesionalnu svrhu. Možete se usredotočiti samo na nešto drugo osim ovoga jer morate više vremena posvetiti obiteljskim ili kućnim stvarima. Ali također se može dogoditi da nekako niste osjećali da imate pravo imati bilo kakve vlastite težnje ili željeti financijski uspjeh.

Ali sada se sve to promijenilo i vi tražite veću ravnotežu u sebi. To znači da se mijenja i način na koji se pojavljujete kao partner. Neki će odnosi moći rasti zajedno s vama, ali drugi neće. Pobrinite se da ovaj tjedan nastavite birati sebe i čestitajte si što ste jednom svoje snove stavili na prvo mjesto.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

4. Djevica
(23. kolovoza – 22. rujna)

Venera je trenutno u Ribama, donoseći druge prilike koje će pomoći poboljšati vaš ljubavni život. Međutim, ovaj tjedan Venera u Ribama stvara karmičku energiju s Uranom u Biku, što će vam pomoći da raščistite ono što vas samo koči u životu. Kao znak koji posjeduje takve iscjeljujuće darove, često ćete ostati unutar veza i odnosa dugo nakon što ste već vidjeli istinu.

Vjerujete da možete pomoći i izliječiti svakoga, posebno one koje volite. Kad biste ih samo više voljeli, možda bi naučili voljeti sami sebe. Ali ovo je drugačije od onoga kako stvari idu, i nikakva količina rada vam ne može pomoći da na kraju pomognete nekome ili ga čak u potpunosti popravite. Pred vama se otvara sjajan novi put. Ipak, da biste ga u potpunosti iskoristili, potreban vam je i prostor za ono što dolazi.

Imajte na umu ljubavnika koji uzima više nego što daje, koji ne ispunjava obećanja ili čak riječi, i odnos u kojem se osjećate zaljubljeniji u popravljanje njih nego u mogućnosti da budete i uživate u zajedničkom vremenu.

Trenutno ništa ne može sakriti istinu od vas, ne samo o drugoj osobi, ali ne možete se pretvarati da je ne vidite. Venera u Ribama izvlači sve romantične teme na površinu, a s Uranom koji je sada direktan od kolovoza, to znači da je promjena konačno tu, a vi ste za nju ovaj put spremni.

Stranice: 1 2