Ljubavna kompatibilnost OVNA sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost OVNA sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

5 veljače, 2023 0 By Admin

Kao hrabri Ovan kojim vlada vatreni akcijski planet Mars, vaš savršeni partner može odgovarati vašoj asertivnoj i impulzivnoj prirodi. Nije potrebno nanositi zidno cvijeće! Obratite pažnju na kolege Vatrene znakove Lava i Strijelca, koji mogu pratiti vašu energiju i entuzijazam, i pripazite na one “preosjetljive” tipove.

 

Ovan i Ovan

Ovnovi su vatreni, impulzivni i beznadno romantični – osobito na početku veze. Dobra vijest je da dva Ovna znaju biti sretni u ovom trenutku, umjesto da žive u prošlosti ili brinu o budućnosti.

Loše vijesti?

Intenzitet i natjecanje koje ćete imati s drugim Ovnom, u kombinaciji s vašim kratkotrajnim temperamentom, mogu dovesti do sukoba ega, pa čak i velikih ispuha. Za tango je potrebno dvoje, a uz malo strpljenja – i naizmjence u vođenju – možete izgladiti grube mrlje i zajedno iscrtati trag užarene strasti.

 

Ovan i Bik

Ovnom vlada vatreni Mars, a Bikom vlada Venera, planet ljubavi. To znači da Bik može biti lijen – jedina riječ koja nije u Ovnovom rječniku. Srećom, moći ćete obogatiti svog Bika svojim beskrajnim zalihama entuzijazma. Međutim, jedno područje u kojem Bik nije lijen je kada je u pitanju vaša veza. Dok ste vi usijani, impulzivni i nemirni, vaš bik će koristiti tu goveđu tvrdoglavost kako bi stvari bile stabilne. Ipak, nemojte uzimati svog Bika zdravo za gotovo – Bik se možda neće često ljutiti, ali kada se ljuti, pripazite!

 

Ovan i Blizanci

Prozračni Blizanci čini da vaša vatra gori svjetlije, Ovan. Zapravo, ovo se može činiti kao spoj stvoren na nebu – a moglo bi biti samo ako možete zadržati svoju impulzivnu prirodu pod kontrolom. Lako vam dosadi, često vam trebaju svježa, nova iskustva. Problem je u tome što, dok ste vani u potrazi za uzbuđenjem, vaš Blizanci vjerojatno ne sjedi kod kuće i čeka vas. Kada vaša potraga ne uspije ništa, a vi se konačno vratite jer ste shvatili da je vaš ljubavnik Blizanci sve što vam treba (a vjerojatno hoćete), mogli bi vam samo reći da su pronašli nekog drugog.

 

Ovan i Rak

Ako su ikada postojale dvije emocionalne suprotnosti, to su Rak i Ovan. Rakovi su duboko brižni i vrlo osjetljivi. Zaigraniji ste i bezbrižniji, Ovne, i možda nećete imati strpljenja za nekoga tko toliko razmišlja i osjeća. Rakovi vam mogu grčiti stil – brinu se o svemu. Radije biste to učinili sada i brinuli o tome kasnije – ako uopće. To ipak ne znači da ne možete imati dobar odnos. Ako možete odvojiti vrijeme da proradite kroz partnerove osjećaje, a oni vam mogu dati prostora da budete spontani, možda ćete ipak biti sretni.

 

Ovan i Lav

Vatreni znakovi imaju tendenciju da dobro funkcioniraju s drugim vatrenim znakovima, Ovnovima, tako da bi odnos s Lavom mogao biti spoj stvoren na nebu. Impulsivni ste i aktivni, a kreativni, izražajni i zabavni Lav će vas potaknuti na veličinu. Ipak, trebat će vam vrlo siguran Lav da vam pruži slobodu koja vam je potrebna, a vi ćete se morati pobrinuti da se vaš Lav uvijek osjeća obožavanim. Između vas dvoje ne nedostaje strasti — što može dovesti do romantičnog i emotivnog vatrometa. Srećom, oboje uživate u dobroj svađi koliko i u izmišljanju.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2