Evo što se događa 5. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove nedelje imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

Evo što se događa 5. februara sa OVA 3 horoskopska znaka koji će ove nedelje imati SJAJAN DAN i ODLIČAN HOROSKOP!

4 veljače, 2023 0 By Admin

Ceres je energija puna ljubavi povezana s domom koja samo želi brinuti o drugima i uživati u jednostavnom, lijepom zajedničkom životu.

U Vagama se mogu pojaviti neke teme vezane uz ravnotežu, ali ne na način da vam kradu mir umjesto da ga samo pridonose.

Ceresina retrogradnost u Vagi je kratka jer se radi o asteroidu.

Do kraja ožujka, retrogradno će se vratiti u Djevicu prije nego što završi svoju retrogradnost 6. svibnja i zatim ponovno uđe u Vagu krajem lipnja.

Ceresina retrogradnost u Vagi u vrijeme kada su svi veliki planeti izravni poruka je o tome na što bi trebao biti fokus sljedećih nekoliko mjeseci.

Iako su promjene neizbježne, a neke će odluke biti teže od drugih, želja za većim mirom potiče sve to.

Ceres vas tjera da shvatite gdje ste u svom životu dopuštali stvarima i ljudima da vam ukradu mir kako biste ga mogli početi uzimati natrag i stvarati ga više.

To je nježna retrogradnost u usporedbi s drugim planetima i dio je mekoće koja stiže ovog mjeseca, zajedno s lekcijom o sposobnosti primanja mira.

Ceres u Vagi pomaže vam da shvatite da napor ne mora biti iscrpljujući i da promjena nije uvijek mučna.

Ponekad je to nježan proces odvijanja. U godini u kojoj nema forsiranja, današnji dan nudi vam priliku da se vratite u sebe i ono za čime žudite za brigom o sebi kako biste se mogli pokazati drugima na jednak način.

Bilo da se radi o vama ili onima koje volite, malo brige ide daleko.

Tri horoskopska znaka s najboljim horoskopom 5. februara:

1. Ovan
(21. ožujka – 19. travnja)

Vaga je vaš polarizirajući znak i zbog toga upravlja vašim sektorom romantične veze. Vaga često iznosi na stol sve ono što vi niste i obrnuto; to vam omogućuje da vidite stvari iz sveobuhvatnije perspektive za veću ravnotežu.

Danas pomicanje asteroida Ceres u retrogradno stanje unutar ovog znaka zodijaka usmjerava vaš fokus na romantičnu vezu u vašem životu. Možda ste nedavno zanemarivali svoje i partnerove emocionalne potrebe, bilo zato što se nešto događalo ili ste jednostavno bili zauzeti.

Ali to također može utjecati na žensku energiju u vašem odnosu, kod bilo kojeg partnera ili treba li postojati veća ravnoteža kako biste oboje mogli osjetiti mir.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

U svom toksičnom stanju, ženska energija je izbjegavajuća i pasivna, ali zdrava, suočava se sa svime direktno, ne da bi se borila protiv toga, već da bi se nosila s tim. Molim vas, uzmite ovo u obzir i dopustite sebi da vidite da se mir nikad ne može pronaći ako se s tim ne nosite, već ste se konačno odlučili suočiti s tim.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2