ŽENA JARAC – ne dozvoljava nikome da ju UCJENJUJE i NIKADA ne moli za LJUBAV! Ona je rođena za PRAVU LJUBAV i da USREĆI one koje VOLI!

ŽENA JARAC – ne dozvoljava nikome da ju UCJENJUJE i NIKADA ne moli za LJUBAV! Ona je rođena za PRAVU LJUBAV i da USREĆI one koje VOLI!

3 veljače, 2023 0 By Admin

Ova žena Jarac zaslužuje samo najbolje, ali nažalost, ne dobije uvijek sve najbolje.

Međutim, tada nije samo ona na gubitku. U puno većem gubitku je ona osoba koja ju izgubi. Često oni koji ju izgube to i shvate, ali prekasno shvate. Zašto!? Iz vrlo jednostavnog razloga… Žena Jarac zaista zna opraštati kao malo tko, ali jednom kada okrene leđa i kada ode, ona se više ne vraća.

No, prije nego ode, zaista će prema vama imati razumijevanja, tolerancije, ali kada ode, onda je to za sva vremena. Ona može biti najbolji prijatelj, najbolji bračni partner. Za svoje voljene je uvijek na raspolaganju i naći će vremena i onda kada ga nema.

Ali isto tako ima samopoštovanja i nikoga, ali nikoga neće moliti za ništa. Radije će patiti u tišini nego se ponižavati u onim situacijama kada je zakinuta za ljubav, za prijateljstvo ili za poštovanje, jer preko nekih stvari ipak ne može i ne želi prijeći.

Žena Jarac se može dosta toga odreći u svome životu, ali svoga dostojanstva i svoga samopoštovanja se nikada neće odreći. Ona jednostavnoo ne dozvoli nikome da se igra sa njenim osjećajima, bez obzira da li se radi o ljubavi ili općenito.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Oni koji misle da se mogu sa njom igrati, ponižavati ju i manipulirati sa njom, vrlo brzo će ostati bez nje.

Stranice: 1 2