Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 4. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

Ako ste rođeni u OVA 3 znaka, ova subota, 4. februar vam DONOSI ODLIČAN HOROSKOP i VELIKU SREĆU, a evo i kakvu…

2 veljače, 2023 0 By Admin

Da biste primili mir današnje energije i u nadolazećoj godini, trebate razumjeti gdje je ovaj obrazac prvi put započeo i koje dijelove vas je hranio.

Obično počinje kad ste mladi, a zatim prelazi u jednu godinu za drugom sve dok ne postane vaša stvarnost osim ako ne zastanete i zapitate se zašto.

Mjesec u Raku je poznat po miru, smirenosti i želji za lakoćom u vašem životu.

Energija postaje puna ljubavi i opuštena jer se ujedinjuje s Venerom u Ribama.

Ovo je osjećaj prepuštanja onome što jest, čisto prihvaćanje i učenje živjeti bez stalnog osjećaja da imate ili da se trebate boriti da stvari budu drugačije.

Postoji način da radite za ono što želite, a da to ne bude borba, a da se ne osjećate kao da ste u beskrajnoj borbi. Ali da biste to postigli, morate primiti mir, biti u stanju sjediti sa životom i osjećati se zadovoljnim s nedostatkom stimulacije ili distrakcije.

I dok to činite, počinjete uviđati vrijednost u samom postojanju.

Prihvaćanje tišine bez razmišljanja znači nedostatak uzbuđenja, prihvaćanje dosljednosti bez straha da će završiti i uživanje u stabilnosti znajući da ste vrijedni osjećaja sigurnosti.

2023. je godina iscjeljenja, a kao prva nova lekcija od vas se traži da ovog mjeseca naučite prihvatiti mir u svoj život.

Nakon što to učinite, promijenit ćete i način na koji to definirate.

Horoskopski znakovi s najboljim horoskopima za 4. februar:

1. Rak
(21. lipnja – 22. srpnja)

Danas je Mjesec cijeli dan u vašem horoskopskom znaku dok je u harmoniji s Venerom, planetom ljubavi, u Ribama. Ribe su znak koji upravlja stvarima vezanim uz sreću i upravlja obrazovanjem, putovanjima, duhovnošću i avanturama.

Ovo je dio vašeg života koji traži širenje. Venera traži od vas da se više usredotočite na ono što volite unutar ovih područja, potičući vas da slijedite svoje strasti i shvatite da time također stvarate mir.

Najveći način na koji se često odričete svog mira je da žrtvujete svoj vlastiti za dobrobit drugih. Bilo da tuđe potrebe stavljate ispred svojih ili pokušavate usrećiti sve oko sebe, pritom se odričete svog mira.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ali razumijevanje da to nije mir nešto je što također počinjete učiti. Danas vam nudi priliku da se spustite u svoj vlastiti siguran prostor i da ga zaštitite, znajući da zaslužujete mir u vlastitom životu.

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2