FEBRUAR DONOSI BOGATSTVO: Evo tko će do kraja februara biti BEZOBRAZNO BOGAT, a tko će poslovno napredovati…

FEBRUAR DONOSI BOGATSTVO: Evo tko će do kraja februara biti BEZOBRAZNO BOGAT, a tko će poslovno napredovati…

3 veljače, 2023 0 By Admin

OVAN

Što se tiče financija, ovog mjeseca možete dobiti predviđeni dobitak, a stvari će vam ići kako treba. Postoji mogućnost povećanja, iako uštede možda neće biti očekivane.

Ovaj mjesec bi mogao pružiti malo odgode od posla, kao i očekivani novčani dobitak od vašeg posla. Praktične financijske odluke koje napravite ovog mjeseca mogle bi vam uvelike pomoći u akumuliranju dobrog profita.

Mogu se pojaviti neplanirani troškovi poput putovanja i malog slavlja. Može doći do neočekivane ponude od klijenta za neovisnog stručnjaka.

Oni koji rade u području istraživanja vjerojatno će postići potreban uspjeh projekta i financijsku prednost. Mogla bi vam se obratiti djeca tražeći od vas financijsku pomoć.

 

BIK

Čini se da je ovo razdoblje financijski manje povoljno, jer će vaši troškovi vjerojatno premašiti vaš budžet, a možda nećete moći kontrolirati svoje troškove.

Ulaganje u dionice i dionice na duži rok je dobro. Vaš će se profit vjerojatno povećati, što će vam omogućiti da poboljšate svoju financijsku situaciju.

Ekonomski bi ovaj mjesec mogao biti težak. Ako radite u poslu, planetarni tranziti mogu vam pomoći da zaradite više novca tako što će ubrzati vaš napredak.

Kao rezultat toga, trebali biste nastaviti s dobrim radom u ovom području. Ova godina izvrsna je za dugotrajnu imovinu poput nekretnina.

Međutim, ovo nije mjesec za zajedničko ulaganje. Bili biste nezadovoljni trenutnim stanjem stvari.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BLIZANCI

Možda ćete imati prosječnu uštedu ovog mjeseca. Možda imate stalan izvor novca, ali se mogu pojaviti nepredviđeni i neočekivani troškovi.

Prema zvijezdama, vjerojatno će doći do promjene u unutrašnjosti kuće. Ovo nije vrijeme za donošenje značajnih odluka o zemljištu ili imovini.

Student može imati pravo na troškove učenja dodatnih tečajeva i upis u program visokog obrazovanja. Možete naplatiti troškove za komunikacijski uređaj ili prijenosno računalo.

Možda imate povoljan trenutak za ulaganje na burzi, ali trebali biste potražiti stručno vodstvo.

Mogu nastati troškovi povezani s ljepotom i šminkom, kao i s dotjerivanjem. Zabave, proslave i jednostavna druženja s rodbinom mogu donijeti mnogo novca.

Ovaj mjesec je moguć neočekivani novčani dobitak.

 

RAK

Čini se da zvijezde ne predviđaju ništa dobro za vašu financijsku situaciju ovaj mjesec. Svaki spor ili parnica u koju biste mogli biti uključeni gotovo bi vjerojatno mogla rezultirati negativnim ishodom.

Morate uložiti mnogo truda kako biste odgodili odluku o sličnom nesporazumu za kasnije, povoljnije vrijeme. Postoji velika vjerojatnost da će bilo koji tekući zahtjevi za kredit ili novi prijedlog za nove bankovne predujmove biti odbijeni ili odgođeni za jedan razlog ili neki drugi.

Zahtjevi za kredit koji su na čekanju ili mjere za dobivanje novih predujmova od banaka financijskih institucija vjerojatno neće uspjeti. Nadalje, klima možda neće biti pogodna za razvoj novih projekata ili ulaganja.

Oni koji rade s vladom i oni koji posluju sa stranim zemljama ili međudržavnom trgovinom mogu se suočiti s poteškoćama. Ukratko, većina vas će možda morati naporno raditi i boriti se kako bi ispunili svoje ciljeve.

 

LAV

Trebali bi očekivati uspone i padove u financijskoj situaciji ovog mjeseca. Iako možda imate dovoljno sredstava, netko može zatražiti financijsku pomoć, zbog čega će se vaš proračun poljuljati.

Vaša obitelj bi vam mogla pomoći, što bi vama moglo biti prilično korisno. Ako ste u braku, vaš supružnik može zahtijevati nešto važno, za što ćete možda morati izdvojiti značajnu svotu novca.

Unatoč tome, imate pristojnu mogućnost da vidite povećanje svoje plaće. Neki od vas možda čak razmišljaju o kupnji novog doma ovog mjeseca.

Možda ćete raditi na štednji jer shvaćate vrijednost novca, što bi vam moglo koristiti u budućnosti. Uzmite novac i uložite ga u najizvrsniju moguću metodu, koja može povećati vaš ukupni profit.

Izbjegavajte špekulirati svojim novcem na burzi, jer vam to možda neće koristiti.

 

DJEVICA

Sve u svemu, možda ćete se moći usredotočiti na upravljanje novcem ovaj mjesec. Jedina stvar koju treba imati na umu je da se bilo koja investicija u ludilu ne pretvara u potopljenu investiciju.

Sve financijske obveze koje uključuju značajnu razinu rizika treba odgoditi. Dakle, umjesto da očekujete brzi novac, prvo biste trebali odrediti svoj proračun, a zatim nastaviti s potrošnjom u područjima kao što su vaša profesija, financijsko planiranje ili ulaganja.

Sredina ovog mjeseca može biti stresno razdoblje. Međutim, vaše učinkovito upravljanje novcem moglo bi vam pomoći u prevladavanju izazova.

Drugi dio mjeseca odlična je prilika da provedete u djelo dugo planiranu strategiju za poboljšanje svoje financijske situacije. Čini se da je ovo prekrasan trenutak da poboljšate svoju financijsku situaciju.

To također može biti prekrasan trenutak za vas da investirate u skladu sa svojim dugoročnim planovima i ciljevima.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2