Ljubavna kompatibilnost RIBE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

Ljubavna kompatibilnost RIBE u kombinaciji sa svih 12 horoskopskih znakova! – Saznajte koliko ste kompatibilni sa svojim partnerom!

7 siječnja, 2023 0 By Admin

Kao duboko osjetljive i emocionalne Ribe, imate sanjivu prirodu koja se najbolje uklapa s mirnim partnerom. Vodeni znaci Rak i Škorpion uvijek će biti empatični prema vašim snažnim osjećajima, dok će Vatreni znakovi poput Ovana i Lava možda previše dominirati za vašu nježnu dušu.

 

Ribe i Ovan

Kad se spojite s vatrenim Ovnom, bit će to poput ulja i vode. Ovnovi mogu biti grubi i egocentrični, a vi ste osjetljivi i suosjećajni. Međutim, možete djelovati umirujuće na Ovna, izglađujući njegove ili njezine grube rubove. I vaš Ovan može pozitivno utjecati na vas. Intenzivan i fokusiran nagon Ovna može vas potaknuti na akciju na načine koje nikada niste zamislili i potaknuti vas da prevladate oklijevanje i nesigurnost. Ako će stvari funkcionirati između vas dvoje, vaš Ovan će vas morati voditi – a ne maltretirati.

Ribe i Bik

Bik je po prirodi znak pun ljubavi i uživat će u vašem nježnom suosjećanju. Bikovi su manje ugroženi od vas nego od drugih znakova i moći će se smekšati u vašoj prisutnosti, otvoriti svoja srca i prepustiti se vašim emocionalnim potrebama. Vidite vrlinu finog ukusa, praktičnosti i vrijednosti vašeg partnera, dajući vam mogućnost da se krećete kroz struje njegove ili njezine tvrdoglavosti s nevjerojatnom gracioznošću. Ova veza ima ozbiljan dugoročni potencijal i donijet će vam oboje puno fizičkog i emocionalnog užitka.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ribe i Blizanci

Imate puno toga zajedničkog s Blizancima. Oboje se često selite i možete imati mnogo prijatelja, veza i poslova tijekom života. Poštujete međusobnu potrebu za stalnom stimulacijom, iako su super brbljavi Blizanci možda malo previše bučni za vaš ukus. Isto tako, vaš partner može biti frustriran kada želi razgovarati, a vi ste u svom privatnom svijetu. Ako svoje tihe unutarnje potrebe možete uklopiti s pametnim i duhovitim stilom komunikacije vašeg Blizanca, možete se poprilično zabaviti jedni s drugima.

 

Ribe i Rak

Kad se spojite s Rakom, to je kao da ste se ponovno spojili s davno izgubljenim prijateljem. Rakovi i Ribe su vodeni znakovi i nemate problema s dijeljenjem istog ribnjaka. Zajedno vam je ugodno dijeliti svoje osjećaje i pokazati jedni drugima — kao i svim svojim prijateljima i obitelji — koliko vam je stalo do njih i koliko ih volite. Vi ste jedan od najkompatibilnijih parova zodijaka, voljni i željni međusobnog dijeljenja svoje najdublje ja. Stvoreni ste jedno za drugo i dat ćete jedno drugom snagu i hrabrost potrebnu da preuzmete svijet.

 

Ribe i Lav

Lavovi i Ribe imaju vrlo različite temperamente. Lavovi zahtijevaju gotovo nemoguću količinu pažnje i pohvale. To vam neće biti lako tolerirati, a umjesto da svom Lavu date ono što mu je potrebno, vjerojatnije je da ćete se povući u svoj privatni svijet. S druge strane, osjetljivi ste na Lavovu ranjivost i možda ćete uspjeti smiriti nesigurnost koju većina svijeta ne vidi. Kako bi ovaj odnos funkcionirao, vaš će Lav morati naučiti da vam daje vrijeme za tišinu koje vam je potrebno bez prigovaranja da mu nedostaje pažnje.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2