Blizanci će se boriti sa TUGOM, Vodoliju će KARMA NAGRADITI, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV!/

Blizanci će se boriti sa TUGOM, Vodoliju će KARMA NAGRADITI, a OVOM znaku se vraća BIVŠA LJUBAV!/

7 siječnja, 2023 0 By Admin

BLIZANCI

U narednom periodu zvijezde neće biti na vašoj strani i nažalost, susrest ćete se sa nekim situacijama koje će vas biti prilično teške i bolne. Ono što je sigurno je to da će vam sve te situacija izazvati golemu tugu i tužne trenutke. Ljubav nije pod zaštitom zvijezda i upravo će vam ljubavni život zadati veliki i bolni udarac.

Najvjerojatnije je da će vaša ljubavna veza doći do samog kraja i u konačnici i završiti. Vaša voljena osoba povrijedit će vas nekim postupcima preko kojih vi neće moći prijeći, ma koliko se trudili i htjeli. No, nije ljubav samo ta koja će vam donijeti tugu.

Stav nekih vama bliskih osoba prema vama, neće biti ni malo korektan i neće biti ono što vi zapravo zaslužujete od tih osoba. Neke vama bliske osobe pokazat će svoje pravo lice, a vi ćete shvatiti da ste cijelo vrijeme bili u zabludi i vjerovali u nešto što zapravo ne postoji.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Imali ste uvijek dobre namjere i činili dobra djela tim osobama, a oni će vam vratiti sasvim suprotno od onoga što bi trebali. Naredni period za vas neće biti lak i trebat će vam dosta snage da izdržite.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2