3 horoskopska znaka koji će napokon PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom konjunkcije Venere i Plutona od 01. januara!/

3 horoskopska znaka koji će napokon PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom konjunkcije Venere i Plutona od 01. januara!/

30 prosinca, 2022 0 By Admin

Mi smo tako komplicirana vrsta, mi ljudi. Želimo ljubav, ali je idealiziramo do te mjere da se pripremamo za razočaranje kada je konačno pronađemo. U svojim glavama stvaramo ideale kako će ljubav izgledati i kako želimo samo savršenu ljubav.

Zaobilazimo ljude koji bi potencijalno mogli biti ‘savršeni’ za nas jer im nedostaje jedna ili više kvaliteta za koje vjerujemo da su nam potrebne da bi bili prava osoba za nas. Imamo idealnu srodnu dušu, a ponekad je to nerealno, a ponekad nije.

To je ono smiješno u ljubavi; neki ljudi doista mogu iskusiti najbolje od toga. Iako se to možda ne čini pravednim, bilo bi neosnovano misliti da ljubav srodne duše ne postoji.

Dakle, iako nije baš ono što svatko ‘dobije’ u ovom životu, svakako nije nemoguće, koncept ljubavi srodne duše doseže razinu mogućeg.

Kad god imamo tranzit koji radi s energijom, gledamo u mogućnost i nadu. Tranzit je snažna konstelacija, a način na koji nas pogađa ovdje dolje na Zemlji je tako što nas nadahnjuje da tražimo ono što je veličanstveno i fantastično.

Želimo ljubav koja je bolja od onoga što smo vidjeli; želimo istinu, iskrenost, duševnu povezanost s drugom osobom zbog koje se osjećamo živima i ispunjenima nadom do ruba. Drugim riječima, želimo da ljubavnik srodne duše ispuni naše snove.

Ovo su tri horoskopska znaka koji pronalaze svoju srodnu:

1. Blizanci

Ne morate tražiti daleko da vidite da je vaša srodna duša ovdje s vama, upravo sada. Da, tako je; osoba s kojom ste sada u vezi je osoba s kojom ćete nastaviti biti do kraja života, i iako zbog toga možda drhtite ili od straha ili od ljubavi, znate u svom srcu da je to osoba koja je stvorena za tebe.

‘Strah’ je samo privremen, budući da će ideja o nečemu što je ogromno u svakome potaknuti osjećaj opterećenosti, ali znate da u tome ima istine.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Osoba s kojom ste sada je premašila sva vaša očekivanja, plus, slažete se s njim kao da ste već proveli cijeli život zajedno. Ovo je za vas i oboje to znate. S njim ste razgovarali o ideji srodnih duša i on se slaže: vas dvoje imate cijeli paket. Vaša srodna duša je osoba koju sada nazivate svojim partnerom. Kakva sreća i božanska!

Nastavak na sljedećoj stranici…

Stranice: 1 2