3 horoskopska znaka koji će napokon PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom konjunkcije Venere i Plutona od 01. januara!/

3 horoskopska znaka koji će napokon PRONAĆI SVOJU SRODNU DUŠU tijekom konjunkcije Venere i Plutona od 01. januara!/

30 prosinca, 2022 0 By Admin

2. Vaga

Imate srodnu dušu koja slučajno nije vaš ljubavnik, već najbolji prijatelj. U ovom trenutku, to je samo pitanje riječi. Toliko ste povezani sa svojim najboljim prijateljem da bi vam to bilo sasvim u redu da vas partner ostavi, jer jedino što osjećate da vam je potrebno u ovom životu je partner, a taj partner ne mora biti zaljubljen.

Platonska ljubav je najljepša ljubav koju možete zamisliti, i dok volite flertovati koliko god iskreno volite biti u romantičnom partnerstvu, sretniji ste kada ste s ovom osobom koji je najbolji prijatelj. Ovo je vaša srodna duša i to ste oduvijek znali.

Za vrijeme ovog tranzita rasprava će se pokrenuti, a vi i vaš prijatelj zajedno ćete prošetati stazom sjećanja, još jednom, prisjećajući se starih vremena i prekrasno smiješnih trenutaka. Vaša srodna duša je vaš prijatelj i s njom u vašem životu, sve je dobro u vašem svijetu.

 

3. Ovan

Tvoja srodna duša je tamo negdje. Odabrali ste tko je to i velika je vjerojatnost da nema pojma da postojite, ali vjerujete da vas sigurno ‘osjeća’ dok dajete energiju koja je stvorena da ih namami.

Dok bi drugi mogli pomisliti da ste samo ludi fantazer, vi ste zapravo presretni u svojim mislima; znate da je vaša srodna duša vani i da na nekoj dubokoj razini i oni to moraju znati.

Ne dopuštate da vas pokoleba ruga neuke rulje; neka žive svoje plitke, nemaštovite živote. Imaš nešto posebno, nešto što nitko ne može dotaknuti, a ti ZNAŠ da je stvarno.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ne morate to nikome dokazivati, ali znate da je vaša srodna duša tu, čeka vas, sretna što vas emotivno i kao dio vašeg života prima. Tijekom ovog tranzita u potpunosti se posvećujete ideji da je osoba koju nazivate srodnom dušom doista ljubav vašeg života. Više moći za tebe. Mi smo, doista, složen oblik života.

Stranice: 1 2