STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Ovo će biti mjesec VELIKIH LJUBAVNIH, POSLOVNIH i FINANCIJSKIH PROMJENA i evo kakvih još iznenađenja…

STRIJELAC – MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Ovo će biti mjesec VELIKIH LJUBAVNIH, POSLOVNIH i FINANCIJSKIH PROMJENA i evo kakvih još iznenađenja…

29 prosinca, 2022 0 By Admin

Općenito:

Poslovni ljudi  mogli bi uživati u izdašnom novčanom protok. Možete vratiti sve kredite koje ste ranije uzeli za svoju tvrtku. Postoje šanse da se samozaposleni slože velikim izdacima kako bi vodili luksuzan život. Možda ćete ovaj mjesec morati obratiti pažnju na svoje zdravlje, a poželjno je konzultirati se s liječnikom i pridržavati se njegovih savjeta.

Ljubavna veza:

Zaljubljeni će vjerojatno ići na izlete i uživati. I bračni parovi mogu doživjeti više ljubavi, privrženosti i intimnosti među sobom i uživati u ugodnoj bračnoj vezi. Također biste mogli imati vrlo skladan međusobni odnos kao i odnos sa djecom i starijima u obitelji. Oni koji nisu u vezi postoji mogućnost da će započeti vezu sa osobom koju dugo poznaju, na primjer vrlo dobar prijatelj.

 

Financije:

Molimo vas da ovaj mjesec ne donosite nikakve ključne odluke u vezi s ulaganjima u dionice i trgovanjem dionicama, jer tu postoje šanse za gubitke. Međutim, ulaganje u kriptovalute može donijeti veću zaradu. Oni koji čekaju kredite od banaka mogu se nadati da će ih sada sankcionirati.

 

Karijera:

Neki od onih koji su zaposleni u privatnom sektoru možda će morati preseliti na neku udaljenu lokaciju zajedno sa svojim kolegama i tamo raditi s njima. Oni koji rade u državnim sektorima mogli bi imati veliko radno opterećenje. Ipak, mogli bi raditi s jakim osjećajem odgovornosti i uspješno izvršiti svoje zadatke.

Poslovanje:

Oni koji vode građevinsku industriju prema državnim ugovorima, mogu potpisati nove poslovne ugovore i kroz njih zaraditi znatnu dobit. Ljudi koji vode zajedničke pothvate u industriji željeza i čelika mogu se nadati da će dobiti više. Trgovine povezane s internetom mogu donijeti nove poslovne prilike, koje bi mogle pomoći u poboljšanju vaših financija.

Stručnjaci:

Postoje dobre šanse za zaposlene na državnim poslovima da zasluže poštovanje svojih viših vlasti. Od zaposlenika u privatnom sektoru može se tražiti da preuzmu nove odgovornosti i oni mogu marljivo raditi i uspješno izvršiti zadatke koji su im dodijeljeni.

 

Zdravlje:

Iako se vaše zdravlje čini u redu, postoje šanse da patite od dehidracije. Pijenje dovoljnih količina vode može pomoći vašoj kondiciji. Osobama s krvnim tlakom i srčanim problemima savjetuje se da potraže liječnički savjet i podvrgnu se potrebnim pretragama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Student:

Učenici su mogli prevladati prepreke i napredovati u učenju. Oni koji pohađaju visoko obrazovanje u struji znanosti mogu dobiti odgovarajuće prilike za zapošljavanje u istraživačkim centrima po završetku svojih tečajeva. I studenti istraživači bi mogli naići na neke prepreke u svom radu, ali bi mogli uspjeti u svom istraživanju svojim odlučnim naporima i ustrajnošću.