ŠKORPIJA: MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Imate pravo na sreću i optimizam, jer januar će vam biti bolji nego što priželjkujete…

ŠKORPIJA: MJESEČNI HOROSKOP ZA JANUAR: Imate pravo na sreću i optimizam, jer januar će vam biti bolji nego što priželjkujete…

29 prosinca, 2022 0 By Admin

Općenito:

Ovog mjeseca postoje mogućnosti da  razvijete neke razlike sa starijim članovima obitelji. Stoga vas molimo da ne ulazite u rasprave i budite oprezni s riječima i izrazima. Međutim, vaš bi financijski scenarij mogao biti svijetao i obećavajući. Svoje fizičko i mentalno zdravlje možete poboljšati redovitom meditacijom i vježbama hodanja.

 

Ljubavna veza:

Oni u ljubavnim vezama mogu imati koristi od svojih partnera. Oni koji su u dobi za ženidbu i čekaju na brak već duže vrijeme mogu pronaći životne partnere po svom izboru. Mogli biste poboljšati svoj odnos s obiteljskim prijateljima, što vam može pomoći da napredujete u životu. Buran period nastupa za samce, jer oni koji se osjećaju usamljeno pronaći će ovog mjeseca sreću u ljubavi. Jedan dio će se skrasiti uz svoju srodnu dušu, dok će velik broj pripadnika ovog znaka ponovo započeti vezu sa bivšim partnerom.

 

Financije:

Možete očekivati priličnu zaradu kroz ulaganja koja ste ranije napravili u spekulativnim trgovinama poput bitcoina. Ali postoje šanse za popravke u računalnim i komunikacijskim uređajima poput telefona. A mogli biste potrošiti na kupnju novih.

 

Karijera:

Državni službenici mogu se istaknuti u svom poslu i zaslužiti dobru volju svojih nadređenih i poštovanje kolega. Prodajni predstavnici koji rade u privatnom sektoru mogli bi povećati svoju prodaju.

 

Poslovanje:

Moglo bi doći do značajnog povećanja prodaje veleprodajnih trgovaca elektroničkim uređajima, što može poboljšati njihov ekonomski status. Oni koji izrađuju zlatne ukrase i prodaju ih izložbenim salonima mogu zaraditi veći profit. Više ulaganja u partnerske poslove moglo bi donijeti priličan prihod i dobit.

 

Stručnjaci:

Postoje mogućnosti za stručnjake u glazbenom polju da izdaju svoje glazbene albume i dobro zarade od njih. Oni koji se bave trgovinom povezanom s internetom također mogu ostvariti znatnu dobit. Zaposleni u državnom sektoru mogu se nadati povećanju plaća.

 

Zdravlje:

Možda ćete ovog mjeseca morati obratiti pažnju na svoje zdravlje. Postoji mogućnost da ćete patiti od prehlade, začepljenja nosa i groznice. Uzimajte zdravu hranu bogatu vitaminima i pijte mlaku vodu (prokuhanu i ohlađenu), što vam može pomoći u prevenciji ili prevladavanju ovih stanja.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Student:

Učenici mogu biti uspješni u učenju i postići visoke ocjene. Oni koji žele nastaviti visoko obrazovanje u inozemstvu mogu dobiti odgovarajuće prilike za to. Ovaj mjesec također izgleda izvrsno za studente istraživače.