VAGA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

VAGA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

21 prosinca, 2022 0 By Admin

Godišnji horoskop za 2023. godinu za osobe rođene u znaku Vage koji se sastoji od:

  • općenite astrološke analize

  • najveći izazovi

  • najveće nagrade

  • zdravlje

  • ljubav i obitelj

  • posao i financije

 

Općenito

Samoizražavanje dolazi na brojne nove načine. Ovo je godina u kojoj će mnoge Vage napraviti velike pomake na putu svoje karijere, postaviti nove ciljeve i pronaći predanost u intenzivnom radu i novim projektima koji im daju stalni izvor motivacije. Važno je da se ne uljuljate u bilo kakve zone udobnosti kada je riječ o praktičnom napretku. Tako da možete otvoriti nova vrata pred sobom kada vam se ukažu na putu. Prilike dolaze, iako bi vaša motivacija da ih slijedite mogla ići naprijed-natrag, bacajući vas s obale na obalu i tjerajući vas da preispitate temelje koje ste godinama gradili.

Romantika će procvjetati u ljetnim mjesecima ako si dopustite opušten i fleksibilan stav. Neki će promijeniti partnera ili pronaći novu ljubav, dok će drugi pronaći svrhu u vezama koje su završile, koliko god ružne stvari postale. Do kraja godine mogli biste doći do važnih ciljeva, ali ne bez borbe i odricanja na tom putu. Ostanite predani i puni energije što je više moguće, održavajući svoje tijelo u dobroj formi i jačajući snagu ne samo kroz aktivnost, već i kroz rutinu odmora koja je potrebna za stalnu regeneraciju.

 

Najveći izazovi

Spremni ste probiti barijeru, ali struje koje vas sputavaju mogle bi postati iznimno jake. Najveći izazov u ovoj godini  je sažaljenje koje možda osjećate prema nekom drugom, ne shvaćajući višu svrhu njegovog puta. Važno je prihvatiti okolnosti i pogreške koje se čine neshvatljivima, kako biste se mogli posvetiti vlastitom putu i uistinu odabrati najbolju opciju bez osjećaja duga. Ili krivnje prema onima koji nisu bili te sreće. Jednom kada visoko izgradite svoju energiju i postavite jasne granice, bit će vam puno lakše pružiti ruku pomoći uz poštovanje vlastitih potreba – što je vaša primarna i najvažnija osobna odgovornost.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Najveće nagrade

Možda ne možete promijeniti svijet, ali ono što promijenite u svom osobnom svijetu može biti iznimno korisno, što vodi do napretka, obrazovanja, putovanja i širenja svih horizonata. Strah ima tendenciju nestajanja dok se prepuštate osjećajima koji su riskantni i tjeraju vas da živite u trenutku. Ovo je važna godina kada je u pitanju pronalaženje ravnoteže, pravih partnerstava koja će vam puhati vjetar u jedra i usmjeravati vas u pravom smjeru. Konačno će se mnoge stvari vidjeti jasno i bez imalo sumnje. Slobodno ćete nastaviti nakon što ostavite nepotrebnu težinu i prtljagu.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2