VAGA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

VAGA: Veliki GODIŠNJI HOROSKOP za 2023. godinu! Otkrivamo vam sve što trebate znati o FINANCIJAMA, POSLU, LJUBAVI, ZDRAVLJU, NAJVEĆIM NAGRADAMA i NAJVEĆIM IZAZOVIMA…

21 prosinca, 2022 0 By Admin

Zdravlje

Ako postanete previše strastveni i uložite u profesionalne ciljeve, usput biste mogli zaboraviti što vaše srce treba, iscrpljujući svoju fiziologiju. Od iznimne je važnosti imati dovoljno odmora i pravilan raspored spavanja kako biste izbjegli popuštanje pod pritiskom, preveliko opterećenje kralježnice i vrata. Kao i guranje funkcije štitnjače do krajnjih granica. Budite nježni sa svojim tijelom u svakoj prilici. Pazite na to kako se gledate u ogledalu i održavajte čistoću iznutra na uravnotežen i brižan način. Ako imate problema s održavanjem zdrave rutine, pijte puno vode i odvojite vrijeme za post i čišćenje na bilo koji način koji vam se čini ispravnim. Kako biste spriječili začepljenje vašeg uma procesima u vama koji se mogu kontrolirati.

 

Ljubav i Obitelj

Ovo je godina tajnih afera i otkrivanja istine iza kulisa kada vaši osjećaji nose sve potrebne informacije za bilo koju vezu u vašem životu. Romantične potrebe su jake i prizivaju baš pravu osobu u pravom trenutku. Pogotovo u prvoj polovici godine kada se priroda budi s proljećem. Neki će se odnosi činiti toksičnima, dok drugi u vaš svijet donose brojne prekrasne susrete, humor i optimizam. Odvojite to dvoje kako se ne biste zanijeli nesvjesnom manipulacijom ili vlastitom glađu da vas drugi vide i prepoznaju. Vaš primarni zadatak je prepoznati i potvrditi sebe.

Slobodni pripadnici znaka mogu upoznati novog partnera ili započeti ljubavnu priču na mjestima učenja i otvorenih horizonata. Čekaju vas novi svjetovi i kako vaša energija postaje fokusirana, smetnje mogu doći kroz nove veze koje vašem srcu ne donose onoliko koristi koliko su obećavale. Slušajte svoje predosjećaje i uživajte u trenutku u svakom slučaju, shvaćajući da vas ponekad skepticizam štiti, ali vas ponekad samo sprječava da se zabavite. Obiteljske stvari možda neće biti riješene, problemi će možda čak i narasti, ali će ljubav i razumijevanje biti u tom procesu. Protok unutar bliskih kontakata je u kojem treba uživati i nije namijenjen da vas iscrpi ili umori.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Posao i financije

Teškoće koje su već bile dio vašeg profesionalnog svijeta neće izblijedjeti niti nestati ako se ne oslobodite. Uzmite stvari u svoje ruke, oslobodite se onoga što je zaraženo, toksično ili ne podržava napredak, osobito u augustu i septembru ako počnete sumnjati u svoje hrabre korake naprijed. Vaša karijera nije predviđena da procvjeta samo kroz naporan rad. Također vam je potrebna inspiracija i pokazati svoje stvarne talente u procesu, ili biste mogli biti uhvaćeni u stvarima koje vam oduzimaju previše energije, a na kraju vam ne ostavljaju dovoljno financijske koristi. Materijalni svijet vas nagrađuje kada ste hrabri riskirati i vjerovati vlastitom unutarnjem glasu. Vrijeme je da pobijedite u borbi protiv sebe i odete tamo gdje su strast i inspiracija.

Stranice: 1 2