DO KRAJA GODINE zvijezde najavljuju POMIRENJE OVIH ZNAKOVA, jer ništa nije JAČE od NJIHOVE LJUBAVI!

DO KRAJA GODINE zvijezde najavljuju POMIRENJE OVIH ZNAKOVA, jer ništa nije JAČE od NJIHOVE LJUBAVI!

12 prosinca, 2022 0 By Admin 2

VODOLIJA i BIK

Vodolija je oduvijek ponosan i tvrdoglav znak, kada nešto odluči od toga ne odustaje. Tako i kada je ljubav u pitanju, ako se odluči na prekid veze, tako obično i bude, gotovo uvijek. Vas je upravo jedna osoba rođena u znaku Bika jako razočarala, pa ste čvrsto odlučili prekinuti ljubavnu vezu sa tom osobom.

Iako nikada niste sa sigurnošću znali da vas je ta osoba prevarila, odlučili ste vjerovati drugima i okončati vezu. Niste vjerovali voljenoj osobi nego ste vjerovali pričama koje su vam pričale bliske osobe. Te osobe će se pokazati u lošem svjetlu za vas jer ćete u bliskoj budućnosti otkriti da su sve te priče bile čista izmišljotina.

Tada će i vaša patnja biti još veća, jer ćete shvatiti da ste izigrali povjerenje vaše ljubavi i to ćete teško ispraviti. Željeli bi vratiti svoju staru ljubav ponovno u vaš život, ali ste svjesni da sa vaginim osjećajima nema igre. Pred vama će biti dugi put da pokušate vratiti povjerenje i ponovno uspostaviti vezu sa osobom koju volite i dalje.

Ljubav je bila velika, ali je razočarenje bilo još veće. Vi ste se razočarali vjerujući u laži, a vaša ljubav se razočarala još više u vas jer joj niste vjerovali. Povjerenje je bit svake veze, a vi ste povjerenje izgubili. Ipak, ljubav za vage je jača od svega i vaša bivša ljubav će vam se ponovno vratiti u život.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Proći ćete mnogo muke i patnje dok ponovno zadobijete povjerenje, ali sami ste si krivi za to. Ipak, vrijedit će za vašu budućnost, kao što će vrijediti i pouka koju ćete izvući iz ove priče, za vas sa sretnim završetkom.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2