VODOLIJA – možda nekome djeluje opasno, ali ona je osoba koja je rođena za pravu ljubav i da usreći one koje voli!

VODOLIJA – možda nekome djeluje opasno, ali ona je osoba koja je rođena za pravu ljubav i da usreći one koje voli!

10 prosinca, 2022 0 By Admin

Ne poznaje riječ “NEMOGUĆE”. Ona samo zna za HOĆU, MOGU, MORAM i USPJET ĆU! Ona je BORAC nad BORCIMA!

Vodenjaci su osobe koje su u životu spremne na gotovo sve i uvijek idu prema svojim ciljevima. Uvijek su pošteni i nikada ne dolaze do svojih uspjeha preko tuđih leđa. Oni smatraju da riječ nemoguće ne postoji. Sve što zamisle oni to i ostvare ili gotovo sve.

Puno truda i zalaganja ulažu u sebe i sve što rade. Kada im netko kaže da je nešto nemoguće, oni to iz inata naprave samo da dokažu da se sve može kada se hoće. Svoje snove u većini slučajeva ostvari. Nikada joj nije u interesu povrijediti nekoga, ili preko tuđih leđa doći do svog uspjeha.

Nikada ne dozvoljava da zbog njega netko pati. Uvijek se sam izbori za sve što si u životu ostvari. Postavi se tako da svima pomogne koliko može, no svatko može računati na njihovu pomoć. Svjesni su svojih sposobnosti i znanja, te to prakticiraju kroz život.

Oni imaju dušu i srce kakvu nema nitko na svijetu. Njenu ruku, srce i pažnju imaju samo prave osobe u njenom životu. Nema mnogo prijatelja, ali ima dovoljno pravih prijatelja. Ne dopušta omalovažavanje. Ne voli laži i obmane, uvijek sve pokušava riješiti na najbolji mogući način.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Njeno potpuno povjerenje imaju samo one osobe koje dokažu svojim ponašanjem da su iskrene i da su iskreni prijatelji. Partner obožava njen vedar duh i to mu je nešto najdraže u vezi. Oni su spremni okrenuti glavu i otići ako shvate da ih netko iskorištava. U ljubavi su…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2