STRIJELAC – Tuđe NEĆE, a svoje NE DA i ŽIVOTOM BRANI i zna KOLIKO VRIJEDI! Njegov OBRAZ, ČAST, DOBROTA, SRCE i DUŠA nisu na prodaju!

STRIJELAC – Tuđe NEĆE, a svoje NE DA i ŽIVOTOM BRANI i zna KOLIKO VRIJEDI! Njegov OBRAZ, ČAST, DOBROTA, SRCE i DUŠA nisu na prodaju!

10 prosinca, 2022 0 By Admin

Njegova dobrota nema cijenu. Njegova je dobrota jako poznata. Njegovo srce nema cijenu. Strijelac je osoba koja će tajne zauvijek čuvati za sebe. Nikada neće izdati nekoga tko mu je drag i prirastao srcu. Strijelac se bori za pravdu i za istinu.

Mnogo je toga prošao u životu. Dobrih i loših stvari. Upravo je iz svoga života naučio kako dalje, kako se ponašati u nekoj situaciji. Nikada se nije predao i rekao da nešto ne može. Uvijek je išao ,,glavom kroz zid” i htio ostvariti sve svoje ciljeve.

Uvijek je sam kroz sve prolazio. To ga je naučilo da bude jači, samostalniji i hrabriji u svim životnim preprekama. Kroz život je strijelac upoznao mnogo ljudi. U njegovom životu ostali su samo oni najvjerniji. Ostale su osobe koje su iskrene i osobe koje ne žele nikome zlo.

Osobe koje se isto bore za pravdu i istinu kao i strijelac. Strijelac u svome životu ima osobe za koje kaže da su vrijedne njegove pažnje, ljubavi i vremena. Nitko ga nikada nije mogao pobijediti, jer je uvijek pokraj sebe imao prave ljude u koje je vjerovao. Pokraj svih teškoća u životu koje je imao, nitko nije mogao uništiti njegovu dobru dušu, dobrotu i čist obraz.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Strijelac je osoba koja će se uvijek boriti za pravdu i za istinu. Najviše u životu ne voli manipulatore i osobe koje nemaju čist obraz, a predstavljaju se kao da imaju. On zna kako će se ponašati prema takvim osobama. Takve osobe on miče iz svog života pod svaku cijenu. Njegova ljubav…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2