LAV -uživa sa ljudima KOJE VOLI i POŠTUJE i koji VOLE NJEGA. Blago onima koje on ZAVOLI, samo neki to NE ZNAJU CIJENITI!

LAV -uživa sa ljudima KOJE VOLI i POŠTUJE i koji VOLE NJEGA. Blago onima koje on ZAVOLI, samo neki to NE ZNAJU CIJENITI!

9 prosinca, 2022 0 By Admin

Moćan, veliki zaštitnik,  pouzdan, odan, snažan, moderan, darežljiv, neodoljiv, energičan, ambiciozan, optimističan, kreativan, velikodušan! LAV JE KRALJ!

Lavovi su veoma društvena, kreativna i moćna bića kojima je jako teško odoljeti.

Lav voli kada je u centru pažnje. Voli kada priča da ga se ne prekida i da je sva pažnja usmjerena ka njemu. Voli zabavu i život i od života uzima maksimum. Ne samo od života, nego od svakog dana uzima maksimalno. Vrlo je dobronamjeran. Gdje god može, donese samo dobro. Voli privlačiti pozornosti i često voli kada je u centru pažnje.

Snaga Lava je specifičan i često ga ljudi nazivaju kraljem životinja.

Lav ima puno prijatelja, iako sa svakim nema blizak odnos. Najbolje se osjeća sa prijateljima koji su njemu vrlo slični. U prijateljstvu je vrlo odan i pouzdan. Na njega se uvijek može osloniti. Za ljude koje voli, spreman je uvijek pomoći, neovisno gdje je i koje je doba dana. Lav ako ne može pomoći, neće ni odmoći.

Slovi za najvelikodušnijeg znaka zodijaka.

U obiteljski odnosima je također odan i vjeran. Obitelj mu je prioritet i veliki je zaštitnik obitelji. Za svoju obitelj nema toga što neće napraviti da im bude dobro i za ih zaštiti.. Veoma je i darežljiv. Voli darivati svoje voljene. Spreman je uvijek pomoći svojoj obitelji, čak i onda kada nije u mogučnosti. Odlični su roditelji. Obitelj mu je svetinja koju čuva i štiti kao ništa i nikoga. Samo mu ne diraj u obitelj. To ti neće oprostiti.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Ponosan je na sebe što je uvijek uz obitelj i u dobru i u zlu.

Kada jednom stupi u brak, obično je to za cijeli život. Odanost njegova je vječna.  Obožava djecu i život bez djece mu je nezamisliv. Posebno je pažljiv prema djeci i starijim osobama. Lav je…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2