LAV -uživa sa ljudima KOJE VOLI i POŠTUJE i koji VOLE NJEGA. Blago onima koje on ZAVOLI, samo neki to NE ZNAJU CIJENITI!

LAV -uživa sa ljudima KOJE VOLI i POŠTUJE i koji VOLE NJEGA. Blago onima koje on ZAVOLI, samo neki to NE ZNAJU CIJENITI!

9 prosinca, 2022 0 By Admin

Lav je veliki šarmer i malo tko mu može odoljeti. Zna točno kako da se postavi da se dopadne svima.

Njegovom zavodničkom stavu mnogi zavide i rijetko tko ostane ravnodušan. Lavovi su snažni, energični, kreativni, ambiciozni i najčešće optimistični. Vrlo su vrijedni i u potpunosti predani poslu. Kada nešto rade, rade to najbolje što znaju i umiju. Uvijek se trude da postignu što bolje rezultate.

Lav je sam sebi najbolji motivator i uvijek sam sebe tjera. Lav zna da sve što ima da je sam zaslužan za to sa svojim trudom, voljom, upornošću i zalaganjem. On ne čeka da mu netko nešto da. Zna da se za sve mora sam izboriti. Doslovno se bori kao Lav.

Često je sam sebi i najbolji kritičar. Zna da može više i bolje i tada nastupa u najboljem svijetlu.

Lavovi najčešće spadaju u moderniji stil, nego konzervativan. Voli kada je u okruženju lijepih i modernih stvari. Ima jako razvijen osjećaj za lijepo. Vole trošiti novac i kada ga imaju, budite sigurni da će ga i potrošiti.

Vrlo su velikodušni i darežljivi. Nije im žao potrošiti na nikoga.

Često i svoje prijatelje darivaju poklonima. Osim toga, Lav će i financijski pomoći kada se to traži od njega. Voli jako toplinu i sunce. Ljeto mu je najomiljenije godišnje doba. Osim tvrdoglavosti, ponekad kada su izazvani, znaju biti prilično arogantni i egocentirčni. Voli kada je prihvaćen u društvu i općenito među ljudima.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Voli kada se prema njemu odnose sa poštovanjem. Ne voli kada ga se ignorira i zapostavlja. Voli kada ima tretman kakav malo tko ima.

Stranice: 1 2