RIBE- iskrena, pravedna, poštena i prezire LAŽI! Vjerovat će vam sve dok vas ne uhvati u laži, a nakon toga vam VIŠE NIKAD NEĆE VJEROVATI!

RIBE- iskrena, pravedna, poštena i prezire LAŽI! Vjerovat će vam sve dok vas ne uhvati u laži, a nakon toga vam VIŠE NIKAD NEĆE VJEROVATI!

8 prosinca, 2022 0 By Admin

Nježna, emotivna i inteligentna. Brižna i požtvovana. Suosjećajna, pouzdana i vrijedna. Izvrstan prijatelj, partner i roditelj. Kad nitko neće imati za vas razumijevanje, Riba će imati…

 

Ribe krasi jedna divna odlika, a to je razumijevanje. Veoma vole ljude,  druženja, zabavne su i vedrog duha.

Riba će gotovo uvijek naći razumijevanje za ljude koji nisu slični njoj. Pokušat će razumjeti postupke ljudi koje nitko osim nje ne bi pokušao razumjeti.

Često pronađenje neko opravdanje za postupke nekih ljudi, čak i kada ih nema. Smatra da svatko ima svoje razloge zašto je baš tako u određenoj situaciji postupio. Smatra da nitko nije savršen i da svi ponekad učinimo neke stvari koje nam ne služe na čast i ponos.

Ako vas Riba “osudi” onda znajte da ste gadno nešto pogriješili. Riba zna opraštati, ali ne sve i ne svima.

Iako, Riba će oprostiti ono što većina zodijaka ne bi. Riba voli da je korisna. Voli kada nekome može pomoći. To joj daje osjećaj zadovoljstva koji se ne može ničime kupiti i platiti. Kao Rak i Škorpija i Riba spada u vrlo emotivne zodijake.

Riba je dobra, nježna i emotivna, ali i vrlo inteligentna.  Ribe su lakovjerne i previše vjeruju ljudima.

Zbog toga često budu povrijeđene i razočarane. Lako sklapaju prijateljsva. U tome nisu previše oprezne.  Karakteristično za Ribe da su one znak koji imaju najuspješnije ljubave veze.

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Iako ih neki smatraju neodlučnima i da često ne znaju što žele, to uopće nije tako. Riba točno zna što želi, a što ne želi, pogotovo kada je partner u pitanju i ljubavni odnos. Riba ne zna što želi jedino u onom slučaju kada joj obje solucije odgovaraju. Tada si uzme vremena da razmisli za što da se odluči. Iako slovi kao…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2