RIBE- iskrena, pravedna, poštena i prezire LAŽI! Vjerovat će vam sve dok vas ne uhvati u laži, a nakon toga vam VIŠE NIKAD NEĆE VJEROVATI!

RIBE- iskrena, pravedna, poštena i prezire LAŽI! Vjerovat će vam sve dok vas ne uhvati u laži, a nakon toga vam VIŠE NIKAD NEĆE VJEROVATI!

8 prosinca, 2022 0 By Admin

Iako slovi kao jedan od najmudrijih znakova zodijaka, Riba je često u životu razočarana. Riba voli pažnju i potrebno joj je dosta pažnje u životu.

Ponekad odglumi neke situacije samo da bi pridobila pažnju. U ljubavi su vjerne, nježne i vrlo emotivne. Vrlo lako ju može povrijediti partner i općenito ljudi koje voli.

U tom slučaju je posebno osjetljiva. Nije pobornik površnih veza ili tajnih veza. Riba želi sigurnost, ljubav i partnera za cijeli život. Kada se zaljube i vole, ne postoji nešto što neće napraviti da bi udovoljile partneru.

Vrlo su privržene obitelji, partneru, prijateljima i općenito ljudima koje vole.

Riba može biti prijatelj kao nitko. Ona često sebe stavlja u drugi plan. Svi voljeni su joj bitnji od nje same. Komunikacija i iskrenost joj je najbitnija, pogotovo u vezi. Riba nema problem pri izražavanju osjećaja, ali isto tako očekuje i od drugih, odnosno od partnera.

Ribe su vrlo suosjećajne, pouzdane i vrijedne. Na Ribe se uvijek možete osloniti.

Gotovo svaki znak će uvijek biti na raspolaganju za svoje voljene, ali Riba je u tome posebna. Ona će se žrtvovat ako treba. Ići će van svake granice pameti samo da pomogne i riješi problem koji njene voljene osobe imaju. Riba slovi kao i najtužniji znak zodijaka. Često su tužne i potištene. Čak i onda kada nemaju razloga za to.

Vrlo su brižne i neprestano vode brigu o nekome i nečemu.

Ako nemaju o čemu brinuti, one će same pronaći neku brigu i brinuti. Njena brižnost i požtvovanost ju čini odličnim roditeljom. Riba je izvrstan roditelj kojoj su djeca smisao života

Klikni >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽI SE u našu ASTRO GRUPU i prati nas svaki dan

Ribe ne vole osobe koje pametuju. Ona svakome daje slobodu govora i slobodu mišljenja.

Ne voli da ju sputavaju i prekidaju. Ne voli kada joj netko nameće svoje mišljenje. Ona svačije mišljenje poštuje, ali smatra da ima pravo da zadrži svoje.

Stranice: 1 2