GATANJE IZ TALOGA. Izaberi talog i saznaj kakvi ti dani stižu

GATANJE IZ TALOGA. Izaberi talog i saznaj kakvi ti dani stižu

27 studenoga, 2022 0 By Admin

Proricanje budućnosti iz taloga kave. Ponudili smo vam 3 šalice i tri taloga kave, odnosno soca. Izaberite samo jednu i saznajte što vam bliska budućnost donosi i što vas očekuje…

PRVI TALOG KAVE:

Vas u skorijoj budućnosti čeka put. Ne bilo kakav put, nego dug put. Na tom putu upoznat ćete osobu suprotnog spola. Ubrzo ćete sa tom osobom razviti emocionalnu vezu. Vaš odnos postat će dublji nego što ćete željeti. Emocije će bujati sa obje strane.

Teško će vam pasti rastanak i problem će nastati kada ćete se trebati razdvojiti.Nećete htjeti rastanak, isto kao što ni druga osoba neće htjeti rastanak sa vama. Ali otići ćete. Ta osoba će plakati za vama, a ni vi nećete moći svoje suze suspregnuti.

Međutim, čudni su putevi. Vas će opet sudbina spojiti, nekada, jednom, negdje.. Vaši putevi i pogledi će se opet sresti kada ćete se najmanje tome nadati. Nećete moći sakriti radost i veselje zbog susreta. Oči će govoriti umjesto riječi

.Sudbina želi da budete skupa i bit ćete. Vi ćete započeti prekrasnu ljubavnu bajku u kojoj ćete samo sretne zajedničke trenutke imati.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vrijeme će pokazati da je to bila dobra i ispravna odluka. Upravo zato što svako na svijetu ima negdje svoju drugu polovicu ili srodnu dušu. A ta osoba je vaša srodna duša. Zato će i biti tolika povezanost  između vas.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2