Bit će im ovo SEDMICA ZA PAMĆENJE! VELIKA SREĆA ulazi u živote OVA 2 znaka…

Bit će im ovo SEDMICA ZA PAMĆENJE! VELIKA SREĆA ulazi u živote OVA 2 znaka…

27 studenoga, 2022 0 By Admin

BIK:

U odnosu na protekli period, zvijezde su vam naklonjene kako nisu dugo bile. Tijekom ovog tjedna imat ćete priliku i sami se uvjeriti koliko ste pod zaštitom zvijezda. Ova sedmica bit će vam uspješna na svakom planu vašeg života, no zvijezde imaju naglasak najviše na ljubav i ljubavne veze.

U vašoj blizini postoji jedna osoba koja već neko vrijeme ima planove sa vama.Ne usudi se reći i priznati, jer se boji vaše reakcije, odnosno da ju ne bi odbili. Očito nije bila jasna u signalima koje vam je slala. Tijekom ovog tjedna moguće je da će vam ta osoba direktno reći kako stvari stoje.

Otvorit će se prema vama i priznati svoje osjećaje kao i da želi sa vama puno više od prijateljskog odnosa. U prvi mah bit ćete iznenađeni. Što ćete više razmišljati, bit će vam jasnije neke situacije u kojima vam je slala signale, ali vi ih niste prepoznali.

Vi sa tom osobom nećete imati iste planove kao ona sa vama. Ali nije isključeno da se s vremenom neće i vama želja javiti da ostvarite ljubavnu vezu sa tom osobom.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Ljubav je nepredvidiva i desi se kad ju najmanje očekujemo, možda se baš vama tako dogodi.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2