OVA 2 zodijaka u bliskoj budućnosti očekuje PATNJA, SLOMLJENO SRCE i PREKID ljubavne veze!/

OVA 2 zodijaka u bliskoj budućnosti očekuje PATNJA, SLOMLJENO SRCE i PREKID ljubavne veze!/

23 studenoga, 2022 0 By Admin

RAK

Vaša veza trenutno je u dobroj fazi, ali samo trenutno. Nikada ta veza nije funkcionirala kako bi trebala. Previše bure je bilo u vašoj vezi, red svađe, red pomirenja. I tako unedogled. Nikada vi i partner niste uspjevali napraviti neku konstantu, neku normalnu i čvrstu vezu.

U svakoj vezi ima i svađa i pomirenja. Ali kod vas je to konstanta, previše je burnih događanja i previše svađa da bi konstantna pomirenja učvrstila vezu. Vaša veza je pred raskidom i to je neminovno. Pitanje je samo kada ćete to priznati sami sebi i krenuti dalje.

Svakako će vam srce biti slomljeno, ali nastavak patnje nije u vašem interesu. Morate jednom reći dosta i krenuti dalje svojim putem. Svjesni ste da ta veza nikada neće biti bolja negoli je sada i prisiljeni ste to okončati za sva vremena.

Nažalost, to je jedino rješenje za vas da konačno pronađete pravu sreću u svome životu. Patit ćete, to je jasno, ali ćete kroz neko vrijeme progledati i gledati svijet i svoju budućnost boljim očima.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nemojte patiti više, imate pravo na sreću, kao i vaš partner. Sigurno ćete se oboje bolje osjećati kada prođe faza raskida i patnje. Zaslužili ste bolji život oboje.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2