GOLUB PISMONOŠA TI DONOSI PISMO i VEOMA VAŽNU PORUKU i SAVJET. Izaberi jednog i SAZNAJ kakvu poruku

GOLUB PISMONOŠA TI DONOSI PISMO i VEOMA VAŽNU PORUKU i SAVJET. Izaberi jednog i SAZNAJ kakvu poruku

23 studenoga, 2022 0 By Admin

PRVA SLIKA:

Ako ste izabrali prvog goluba pismonošu, on vam donosi pismo, a u pismu ima koristan savjet za vas. Kao prvo i osnovno, vi morate početi misliti malo više na sebe.

Svako od nas ima samo jedan život. Taj život, može se slobodno reći da je kratak svima iz razloga što jako brzo prolazi. Kratak je čak i onima koji dožive jako duboku starost. Razmislite malo o tome, a kad razmislite, onda počnite više misliti na sebe i svoje želje.

Vrijeme ide, dani lete, godine prolaze, a vi tako malo toga radite za svoju sreću. Dok ugodite svima drugima, za sebe više ne pronalazite ni snage ni vremena.

Ne kažemo da se ne trebate baviti sa osobama koje volite, ali nemojte u svemu tome zaboraviti na sebe. Udovoljite sebi, radite ono što vas veseli ne obazirući se što će netko drugi reći ili misliti.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vaš život je samo vaš i imate ga potpuno pravo živjeti onako kako želite i kako vama odgovara. Sigurno imate želje i planove. Ispunite si želju. Pokušajte barem, ako uspijete donijet će vam zadovoljstvo i radost, a ako ne uspijete, barem ćete znati da ste pokušali.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2