MJESEČNI TAROT od 1. do 30. NOVEMBRA za SVE znakove: Ovan, Bik, Rak i Lav definitivno će najbolje proći i najviše profitirati, za Vodoliju mjesec ljubavi, pred Jarcem velik izazov…

MJESEČNI TAROT od 1. do 30. NOVEMBRA za SVE znakove: Ovan, Bik, Rak i Lav definitivno će najbolje proći i najviše profitirati, za Vodoliju mjesec ljubavi, pred Jarcem velik izazov…

2 studenoga, 2022 0 By Admin

Vaga (23. rujna – 22. listopada)

Osmica pentakla, obrnuto

Do sada je ovo vrijeme bilo isprekidano za vas. Osjećali ste se nedruštveno neko vrijeme – a onda ćete iznenada imati želju za druženjem, što vas vraća ravno u vašu špilju osobe, gdje se satima durite i žalite na ljudsku rasu.

Vi ste netko tko ima vrlo ljubazan, graciozan način na koji se ponašate – ali to je obično gluma, a održavanje te glume stvarno vam ide na živce nakon nekog vremena. Ne radi se o tome da ste čudovište kada ste prepušteni sami sebi, već da uistinu ne želite biti u blizini ljudi, a u ovom mjesecu će taj prijezir biti na vrhuncu svih vremena.

Želite biti sami, kod kuće, radeći na svojim zanatima, projektima ili tehničkim stvarima. Neće vas biti briga tko se zabavlja – sve što želite je biti sam kod kuće.

 

Škorpion (23. listopada – 21. studenog)

Kralj mačeva

Ovaj mjesec ćeš biti u svojoj moći. Na vrhuncu igre – bez obzira o kojoj se igri radi, i to u vrhunskoj formi. Ovaj kralj je ozbiljan i tijekom mjeseca gledat ćete nekoliko hitrih poteza i nekoliko preciznih udaraca.

Nemate vremena za ljudske osjećaje ili recitiranje njihovih nevolja; i ti, kao i kralj – sav si posao, a što se posla tiče, pravi si divljak. Borit ćete se za ono što vjerujete da je vaše i ostvarit ćete sve što ste naumili.

Ono što je vidljivo – i možda pomalo zastrašujuće – je koliko malo marite za one oko vas. Stat ćete nekome na vrat ako vam to daje bolji pogled na ono što želite vidjeti, a iskreno, to vas neće učiniti baš simpatičnima. dobre vijesti? Nije vas briga hoćete li se sviđati, voljeti, mrziti ili napraviti sendvič s tunjevinom… moć je moć, i sviđa vam se kako to zvuči.

 

Strijelac (22. studenog – 21. prosinca)

Sedmica pentakla, obrnuto

Bavit ćete se pitanjima zdravlja. Što je ovo: stalno govoriš da ćeš ‘prestati’ s tim svojim lošim navikama, a što radiš? Sami nastavljate činiti pogrešne stvari, što se tiče zdravlja.

Skloni ste misliti o sebi kao o neranjivom – nepodložnom zamkama drugih običnih smrtnika. Ovdje dolazi vaš poziv za buđenje. Ovo je mjesec u kojem se sva vaša pretjerivanja iznenada čine… manje zabavnima.

Vaši izbori više ne funkcioniraju za vas, iako se držite istog puta lošeg izbora. Što vam je potrebno da biste jasno vidjeli stvari? Ovih sedam, obrnuto, govori o pretjerivanju – prekomjernom jelu, prekomjernom piću; radi se o višku i nedostatku ravnoteže. Pokušajte provesti dio mjeseca smišljajući novi akcijski plan – vaše zdravlje i dobrobit zahtijevaju promjenu.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Jarac (22. prosinca – 19. siječnja)

Trojka mačeva

Ovaj mjesec će vas postaviti pred izazov: Tko će to biti? Iako se to može činiti nejasnim, “Tko će to biti” srž je svih vaših pitanja, jer znate tko želite da to bude – vi, naravno.

Ovo može biti povezano s poslom, ali ima dalekosežnu vrijednost kao upozorenje, a govori i o opsesiji i rastresenosti. Drugim riječima, nešto će progutati vaše misli ovog mjeseca, a krajnji rezultat ima nekoga – vas ili nekog drugog – na redu za unapređenje ili povišicu plaće.

To ne može biti nitko drugi osim vas, u vašem umu. Ipak, uvijek ima mjesta za pretjerano razmišljanje i brigu, a vi ćete potrošiti dovoljno vremena radeći upravo to. Ova vam kartica ovdje pokazuje da je konkurencija aktivna, žestoka i bolje bi bilo da budete u igri ovaj mjesec ili ćete propasti.

 

 

Vodenjak (20. siječnja – 18. veljače)

Kraljica pehara, obrnuto

Bit će to mjesec ljubavi – i malo boli u srcu, za vas. Ne, nitko ne ide, ali mogli biste se osjećati odbačeno ili zaboravljeno tijekom zadnjih tjedana mjeseca. Ovo bi moglo izgledati kao da dajete savjet pun ljubavi osobnom prijatelju, koji ode i učini upravo suprotno od onoga što ste mu savjetovali.

Također se može manifestirati kao da netko u vašoj obitelji ne staje na vašu stranu u svađi. Ljubav je tu, ali poštovanje nije, i to je nešto što bi vas moglo povrijediti ako provodite previše vremena razmišljajući o tome.

Vi ste prvak u ljubavi, i dajete sve od sebe da budete dobri prema ljudima, pa je za očekivati ​​da vas povrijedi kada vam ne uzvraćaju uslugu. Imajte na umu, svatko živi u svom svijetu i ništa nije osobno. Vi ste kraljevska osoba kada je ljubav u pitanju – ne dopustite da vas mrzitelji sruše.

 

Ribe (19. veljače – 10. ožujka)

Dva mača, obrnuto

Možda ste ovog mjeseca zagrizli više nego što možete sažvakati. Ono što ovdje gledamo je zauzetost. Akcija bez prestanka.

Između obiteljskih problema i društvenih okupljanja tijekom mjeseca, jako ćete žudjeti za odmorom. Ne ovaj mjesec – nema odmora za vas! Ovo je mjesec u kojem ste uključeni u… sve. Jeste li to htjeli? Da jeste.

Jeste li se prijavili za ovakav super ludi raspored? Sigurno jesi. Hoćete li prihvatiti savjet i stvoriti manje pustoši kada sljedeći put budete planirali unaprijed? Apsolutno, a učenje ove lekcije bit će vrhunac mjeseca.

Vjerujete da su stvari poput popularnosti, društvenih okupljanja, zabava i odmora vrlo malo ono što vas čini uspješnim – ili barem jeste. Ovaj mjesec ima sposobnost promijeniti vaš pogled na druženje. Nemojte se prebukirati. Ti si samo jedna osoba.

Stranice: 1 2