MJESEČNI TAROT od 1. do 30. NOVEMBRA za SVE znakove: Ovan, Bik, Rak i Lav definitivno će najbolje proći i najviše profitirati, za Vodoliju mjesec ljubavi, pred Jarcem velik izazov…

MJESEČNI TAROT od 1. do 30. NOVEMBRA za SVE znakove: Ovan, Bik, Rak i Lav definitivno će najbolje proći i najviše profitirati, za Vodoliju mjesec ljubavi, pred Jarcem velik izazov…

2 studenoga, 2022 0 By Admin

Ovan (21. ožujka – 19. travnja)

Kraljica pentakla

Čini se da ovaj mjesec ide u prilog svim poslovima i uspjehu koji dolazi s njim. Kraljica pentakla nije šala: ova karta predstavlja postignuće i bogatstvo koje se može steći ako se osoba odluči za to.

Ti si ta osoba, i ovo čitanje ne bi trebao vidjeti samo kao znak nade i priznanja svog potencijala, već i kao kartu koju možeš slijediti, sve do tog predodređenog uspjeha.

Ako karta kaže da ćete radeći ovo, to i ono drugo postići ono što vam je potrebno da biste se mogli nazvati uspješnim, onda se morate držati pravila. Govorimo o velikom postignuću ovog mjeseca – ali ono dolazi s disciplinom, planiranjem i energijom.

 

Bik (20. travnja – 20. svibnja)

Stranica pentakla

Jeste li spremni za veliki uspjeh ovog mjeseca. Vaš uspjeh dolazi kao slučajnost.

Iako to može zvučati kao ‘sretno’, zapravo se radi o nenamjernom izboru koji ste napravili… možda čak i žalosnom.

Stranica je simbol mladosti – ili ludosti, ali Stranica pentakla je malo drugačija utoliko što ovdje postoji obećanje financijskog bogatstva.

U biti, to se može prevesti kao novac zarađen glupim ili riskantnim metodama. Savjetujemo vam da u to vrijeme pripazite na leđa kao i na bankovni račun.

Uspjeh može doći na velika zvona, ali jedan pogrešan potez i mogli biste izgubiti sve, uključujući svoju slobodu. Stoga povuci hrabre poteze, i dobro se zabavi.

 

Blizanci (21. svibnja – 20. lipnja)

Desetka mačeva, obrnuto

Ova karta ima tendenciju pozivanja na pitanja zdravlja i blagostanja. Obrnuto, to je kao izbjegavanje metka; možda ste se upravo cijepili…možda ste se izvukli s nečim što netko drugi možda nije, u smislu zdravlja i rizika.

Ova karta je apsolutni poziv na buđenje za vas, i govori vam da se morate brinuti o sebi. Možda vam se ne sviđa raditi stvari poput tjelovježbe ili paziti na unos hrane, ali bogovi zdravlja dolaze ovog mjeseca s intervencijom.

Ne možeš zauvijek bježati od svog stila života, a ovo je za tebe da se nadvladaš, upravo sada, ove sekunde. Jednostavno zato što niste patili od svog sadašnjeg načina života ne znači da imate imunitet od bolesti. Vrijeme je da se pomirite s tim – ovaj mjesec posvetite samo promjeni loših prehrambenih navika. Zdravlje je kralj.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Rak (21. lipnja – 22. srpnja)

Devet pehara

Ovaj mjesec će vam pokazati istinski dobar provod. Ovo je vaš mjesec ‘izbijanja’, a ono što se pod tim misli jest da je pritisak konačno nestao s vas i da ste sada slobodni biti ono što jeste.

Ova vrsta autentičnosti je ono što će privući ljude k vama – u ljubavi i prijateljstvu. Nemate više osjećaj da trebate nekoga impresionirati, nekako ste to ‘preboljeli’ i sigurno niste zainteresirani ispuniti nečija očekivanja.

Ono što ovdje stvarate je vibracija slobode; oslobođeni ste potreba, a to je samo po sebi gotovo čudo. Obično smo toliko zaokupljeni onim što želimo da naša vibra izgleda kao da je rupa bez dna – koja se nikada neće ispuniti. Vi ćete, s druge strane, provesti ovaj mjesec živeći slobodnog duha – i zbog ove neopterećene vibre, nećete vidjeti ništa osim ljubavi, slatke ljubavi.

 

Lav (23. srpnja – 22. kolovoza)

Četvorka štapića

Imate sreće, jer ovaj mjesec vam pruža izvanredan niz prilika – mnoge od njih vezane uz posao. Vaš rad je zapažen, priča se; možda ćeš postati tražena roba ovog mjeseca.

Višestruko ste talentirani, zbog čega će vam se pružati prilike svih vrsta. Ono što je najuzbudljivije je to što karte pokazuju da ste uključeni u skoro svaku priliku koja se ukaže, stoga budite spremni na vrlo naporan mjesec. Ovdje je savjet štrajkati dok je željezo vruće, u smislu posla i prilike. Provjerite sve, vidite što je najbolje za vas…a zatim iskoristite dan.

 

Djevica (23. kolovoza – 22. rujna)

Sedmica mačeva, obrnuto

Ovog mjeseca bit će riječi o stavu, i ako želite izdržati ono što je pred vama, provjerite svoj stav na vratima. Ono što je pred vama je samonametnuti zatvor sastavljen od vaše vlastite nesposobnosti da prihvatite određene promjene u životu.

Naći ćete se kako igrate na kartu neznalice; jednostavno ne želite znati. Učinit ćete ovaj mjesec mnogo gorim za sebe jednostavno zato što ste tvrdoglavi i nećete prihvatiti promjenu.

Iako ova karta općenito implicira tugu, kada je obrnuta, znači nepotrebnu tugu – onu koju sami sebi dajemo bez ikakvog razloga. Kao da ćete provesti mjesec prepuštajući se samosažaljenju. Zašto se truditi gubiti tako dragocjeno vrijeme? Prebolite to sada i dopustite sebi da iskusite pozitivnu stranu promjene.

Nastavak na sljedećoj strani…

Stranice: 1 2