RIBE – u moru istih ona je drugačija, ona je jedinstvena, posebna, skromna i za sreću joj ne treba puno…

RIBE – u moru istih ona je drugačija, ona je jedinstvena, posebna, skromna i za sreću joj ne treba puno…

29 listopada, 2022 0 By Admin

Riba je mirnije naravi i razlikuje se po bitnijim stvarima od drugih osoba. Riba nikada nije imala niti će imati potrebu biti u centru pažnje. Ona je najsretnija kada je u društvu sa osobama koje voli i kada se ne vrti sve oko nje. Ona je mirna i u svakom trenutku nastoji oraspoložiti osobe do kojih joj je stalo.

Riba je osoba koja zna uživati u životu. Ona od života zna uzeti gotovo sve što joj se nudi. To je važno za napomenuti za ribe. Ako vam je u životu potrebna osoba na koju možete računati bez straha da će vas izdati, to je onda sigurno riba.

Riba vam nikada neće namjerno slomiti srce. Ona se nikada ne igra sa tuđim osjećajima i nikada joj nije u cilju nekoga prevariti. To su lijepe osobine kada je u pitanju riba. Takva osoba bi nam svima trebala u životu. Ona je osoba od povjerenja i osoba na koju ćete se uvijek moći osloniti.

Uvijek će vam pružiti podršku i ljubav. Uvijek će biti tu za vas ma koliko god vam bilo teško. Uvijek ćete imati rame za plakanje ukoliko imate jednu ribu u svome životu. Osoba rođena u ovom znaku je spremna biti uvijek dostupna za osobe koje voli.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Nikada joj nije palo na pamet da nekome namjerno nanese bol ili ga povrijedi na bilo koji način. Riba ima veliko i hrabro srce. Jako malo osoba zna kakva je riba u stvari kao osoba. To ribi i paše jer ne voli da ju ostali previše hvale. Ribe su osobe koje će se…

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2