LAV – LJUBAV U NOVEMBRU: KARMA zna za vašu ljubavnu patnju i KARMA će vam zato donijeti  VELIKU LJUBAV!

LAV – LJUBAV U NOVEMBRU: KARMA zna za vašu ljubavnu patnju i KARMA će vam zato donijeti VELIKU LJUBAV!

28 listopada, 2022 0 By Admin 2

Za Lavove KOJI SU u ljubavnoj vezi:

Prolazit ćete kroz razne emocionalne izazove u to će pogoršati stanje u vašoj ljubavnoj vezi. Mnogo toga moglo bi poći krivo, zato morate paziti kako komunicirate sa svojim partnerom. Vrijeme pred vama bit će turbulentno vrijeme u vašoj ljubavnoj vezi, ali znat ćete se nositi sa time. Ne dozvolite emocijama da prevladaju sa razumom i sve će biti u redu. Postoje takvi periodi u životu kada ništa ne ide kako biste očekivali, ali to nije razlog da se prepustite i ne poduzimate ništa.

Tek sada morate dati sve od sebe kako bi vaša ljubavna veza ponovo bila kakvom je želite. Male trzavice sa partnerom ne bi smjele imati preveliki utjecaj na vašu ljubavnu vezu jer je vaša ljubav jača od toga. Potrebno je da budete oprezni i sve će to proći. Nakon kiše uvijek dolazi sunce, pa će tako sunce ponovo zasjati i u vašoj ljubavnoj vezi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Za Lavove KOJI NISU u ljubavnoj vezi:

Vaša ljubavna patnja traje već neko vrijeme i čini vam se da je samo vama tako teško. Ljubav je komplicirana i često ode u nekom neželjenom smjeru. Ipak, vama slijedi jedan iznimno dobar period u ljubavi, nakon toliko loših događaja. Vama zvijezde predviđaju pronalazak velike ljubavi, ljubavi koja će biti vrijedna svega. Kada ta ljubav uđe u vaš život, sve loše do tada bit će zaboravljeno.

Tada ćete biti vrlo sretni i jedino će ljubav biti važna u vašem životu. Sve loše stvari tada nestaju, ostaje samo ljubav i velika sreća. Vrijeme koje dolazi donijet će veliku ljubav u vaš život i bit će to vrijeme nezaboravno za vas. Sretni osjećaji će vas preplaviti i to će biti jedino važno. Sve ostalo ostat će samo jedan djelić vašeg života koji neće biti bitan, bitna će biti samo velika ljubav koja uskoro ulazi u vaš život.