Netko NE VJERUJE partneru,a  ovog vikenda će shvatiti da je bio PREVAREN i da je sa razlogom SUMNJAO!-/

Netko NE VJERUJE partneru,a  ovog vikenda će shvatiti da je bio PREVAREN i da je sa razlogom SUMNJAO!-/

27 listopada, 2022 0 By Admin

OVAN

Na umu će vam biti kupovina i raspoloženi ste za osvježenje kako biste privukli trenutnu pozornost svoje voljene osobe. To će vas jako zbližizi i približiti ka voljenoj osobi.

 

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

BIK

Od vas se traži da izbjegavate pretjerano posesivno ponašanje prema partneru jer to može dovesti do neslaganja. Ne možete nametnuti opterećenja svom partneru. Budite spremni slušati što god mu/joj treba. Jasno razumijevanje između vas i vaše drage osobe izgladit će put odnosa.

 

 

BLIZANCI

Morate udovoljiti želji svoje voljene osobe da prisustvujete društvenoj funkciji ili filmu. Na kraju dana, tapšat ćete se po leđima kako biste usrećili svog partnera. Podrška i društveno priznanje vašeg partnera ojačat će vašu predanost partneru.

 

 

RAK

Čini se da ste nedosljedni dok ste nedavno provodili vrijeme sa svojim partnerom. Morate međutim svoj ljubavni život malo uspostaviti i voljenoj osobi biste trebali posvetiti više pažnje i topline. Malo kreativnosti i iskrenosti zasigurno će vas potaknuti da ojačate svoju vezu.

 

 

LAV

Želite dobiti brže odgovore od svoje voljene osobe, ali to se možda neće dogoditi u stvarnom životu. Morate biti praktični. Stoga, imajte strpljenja i kontrole i izbjegavajte davati lažne nade svom partneru.

 

 

DJEVICA

Morate provesti više vremena sa svojim voljenim jer će vam to pomoći da vratite fokus. Rasprava o nekim zanimljivim temama ili bavljenje kreativnim aktivnostima potaknut će vašeg ljubavnika da vam se približi i provede prekrasnu noć.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2