LJUBAVNA AMAJLIJA OTKRIVA zbog čega nemaš sreće u ljubavi! Izaberi jednu i SAZNAJ!

LJUBAVNA AMAJLIJA OTKRIVA zbog čega nemaš sreće u ljubavi! Izaberi jednu i SAZNAJ!

27 listopada, 2022 0 By Admin

PRVA SLIKA:

Bez svega nekako, ali bez ljubavi nikako. Lako se nosite sa nekim stvarima koje nemate u životu. Jednostavno se pomirite da to nešto nemate, prihvatite to i idete dalje.

Radite sve što je u vašoj moći da vam bude bolje i to vam je dovoljno saznanje da ne možete van svojih granica i mogućnosti. Ali kad je ljubav u pitanju i kada sreće u ljubavi nema, tako nešto ne može ni jedna druga stvar nadomjestiti niti u nečemu možemo pronaći utjehu.

Vi jednostavno nemate sreće u ljubavi, jer ste svoju ljubav poklanjali pogrešnim osobama. To su bile osobe koje nisu shvaćale pravu vrijednost ljubavi.

Za njih je ljubav bila prolazna. U početku bi sve bilo u najboljem redu, ali što je vrijeme odmicalo, pokazivali bi sve manji interes za vama i imali su sve manju potrebu za vama.

Kliknite >>>OVDJE<<< i PRIDRUŽITE SE u ASTRO GRUPU i pratite nas svaki dan

Vi do sada zapravo niste imali nekoga ko želi ljubav u pravom smislu riječi. Onu ljubav koja će se zasnivati na pravim emocijama. Osobe sa kojima ste vi bili htjeli su više prolazne veze. Tek kada nađete nekoga tko će na ljubav gledati onako kao i vi, tada ćete imati sreće i tek tada će vas ljubavni život ispunjavati.

Nastavak na idućoj stranici…

Stranice: 1 2